Nyárra ebben a bikiniben ugye jobb testem lesz?
Figyelt kérdés
Mától edzek akkor nyárra lehet izmos hasam és feszesebb testem?
Járok úszni is és kondizni is és még flabélos bérletet is vettem remélem ez a 3 hatásos lesz.
2014. márc. 4. 13:21
1/10 anonim válasza:
Nem a ruha teszi az embert ,de nem is vagy dagi. És igen. lehet izmos hasad és feszesebb tested.
2/10 anonim válasza:
Lehet, de most is jól nézel ki.
4/10 anonim válasza:
Nem! Télen is kell edzeni. A 3 egyszerre meg elég durva lesz szerintem.
5/10 anonim válasza:
Ha ezen a képen Te vagy, akkor nem kell semmit sem edzened!
6/10 anonim válasza:
a flabélos az aztán rohadt sokat számít...
7/10 A kérdező kommentje:
örülök ,ha most se olyan durva a kinézetem :D de azért szeretnék jobbat és szerintem bírni fogom nem minden nap csinálom az összes dolgot és nekem használ a flabélos szerintem ez alkatfüggő,nekem már 3 használat után enyhébb lett a narancsbőröm ,szinte el is tűnt.
2014. márc. 4. 19:44
9/10 anonim válasza:
ilyen testtel a narancsbôr nem hangzik túl hihetõen
10/10 anonim válasza:
Na mivan, még mindig nem bírsz leállni a -tegnapi dátumot elnézve- a képposztolgatással? Hányszor vagy még kíváncsi a hasadra, seggedre, melledre? Nem kell szégyenlősködni, voltak már olyan képeid is itt, ahol a melltartódat is ledobtad magadról, úgyhogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!