Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mennyire veszitek komolyan...

Ti mennyire veszitek komolyan a szálkásítást?

Figyelt kérdés

Mindent kivesztek az étrendből, ami rossz?

Ilyenekre gondolok: tejtermékek,cukor,liszt,fűszerek,olaj stbb..

Én pár napja kezdtem a szálkásítást, de nagyon komolyan veszem, szinte csak csirke,rizs,zöldség kombó megy. Ez még jó is lenne, de szinte mindent kivettem az étrendből. Alig fűszerezem meg a csirkét, de így, hogy kivettem belőle mindent, nem valami finom és elmegy az egésztől a kedvem.

Attól félek, ha használnék pl.: sajtot, több fűszert, vagy rántott húst csinálnék a csirkemellből, ugye ehhez kell liszt, olaj stbb.. akkor nem szálkásodnék le, mert ezek túl sok kalóriát tartalmaznak és nem nagyon számolnám őket.

Ilyen komolyan kell venni a szálkásítást?

Fél évig (kb. fél évet szálkásítok) mellőznöm kell a finom hozzávalókat?

2017. máj. 1. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez is attól függ, hogy mit szeretnél elérni, honnan indulsz stb.

Én pl. sosem vagyok ennyire szigorú a szálkásításnál, fűszerezek gazdagon és változatosan pont azért, hogy ne unjak rá 1 hét után az egészre.

2017. máj. 1. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem jo az, mikor naturalban csont szarazra be akarsz szaradni, csak az lesz belole, hogy elfogysz. Velemenyem szerint 12-15 szazalek idealis, ehhez meg nem kell versenydieta.
2017. máj. 1. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan fűszerezz,nem vagy versenyző.
2017. máj. 1. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha cukrot, meg lisztet nem is használok, de tejterméket pl: sajtot használhatok?

A szószokkal, mártásokkal mi a helyzet? Pl.: Ketchupra gondolok

2017. máj. 1. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha belefér a napi kiszámolt beviteledbe,akkor persze.Ehetsz cukrot is,ha kalóriadeficitben vagy,akkor ígyis-úgyis fogyni fogsz,az más kérdés,hogy ne vidd túlzásba,az egészség miatt.
2017. máj. 1. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Minden nap eszek sajtot, de ugye bele van szamolva az etrendembe.

Milanoihoz szoktam enni, nagyon finom, probald ki.

Felrakod a hagymat pirulni kokuszzsirban, ha kezd barnulni, mehet ra a daralt csirkemell, so, bors, mikor mar majdnem megsult a hus, raontod a bolognai szosz, lehet kapni olyan szoszt is, ami dietaba is belefer. Fozol ki hozza teljes kiorlesu tesztat, es kesz.

2017. máj. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!