Ti mennyire veszitek komolyan a szálkásítást?
Mindent kivesztek az étrendből, ami rossz?
Ilyenekre gondolok: tejtermékek,cukor,liszt,fűszerek,olaj stbb..
Én pár napja kezdtem a szálkásítást, de nagyon komolyan veszem, szinte csak csirke,rizs,zöldség kombó megy. Ez még jó is lenne, de szinte mindent kivettem az étrendből. Alig fűszerezem meg a csirkét, de így, hogy kivettem belőle mindent, nem valami finom és elmegy az egésztől a kedvem.
Attól félek, ha használnék pl.: sajtot, több fűszert, vagy rántott húst csinálnék a csirkemellből, ugye ehhez kell liszt, olaj stbb.. akkor nem szálkásodnék le, mert ezek túl sok kalóriát tartalmaznak és nem nagyon számolnám őket.
Ilyen komolyan kell venni a szálkásítást?
Fél évig (kb. fél évet szálkásítok) mellőznöm kell a finom hozzávalókat?
Ez is attól függ, hogy mit szeretnél elérni, honnan indulsz stb.
Én pl. sosem vagyok ennyire szigorú a szálkásításnál, fűszerezek gazdagon és változatosan pont azért, hogy ne unjak rá 1 hét után az egészre.
Ha cukrot, meg lisztet nem is használok, de tejterméket pl: sajtot használhatok?
A szószokkal, mártásokkal mi a helyzet? Pl.: Ketchupra gondolok
Minden nap eszek sajtot, de ugye bele van szamolva az etrendembe.
Milanoihoz szoktam enni, nagyon finom, probald ki.
Felrakod a hagymat pirulni kokuszzsirban, ha kezd barnulni, mehet ra a daralt csirkemell, so, bors, mikor mar majdnem megsult a hus, raontod a bolognai szosz, lehet kapni olyan szoszt is, ami dietaba is belefer. Fozol ki hozza teljes kiorlesu tesztat, es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!