Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Étkezés trx mellett?

Étkezés trx mellett?

Figyelt kérdés

Elkezdtem teremben edző segítségével trx-ezni, heti kétszer járok. Ezelőtt nem sportoltam, nem csináltam nagyjából semmit. Van itthon futópad, azon sétálok (néha futok) hegymenetnek, de eléggé ritkán. Jó kiegészítés trx mellett? Inkább formásodni szeretnék, vékony alkatom van a hasamon kisebb (nekem inkább nagyobb :D) úszógumival, amitől szeretnék megszabadulni.

Hozzáértőktől kérnék tanácsot trx mellett a kajával és egyéb mozgással kapcsolatban.

Nem készülök versenyre, csak lightosan formásodni szeretnék.

lány/22 éves/50 kiló

2017. ápr. 29. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

Egyél fehérjét 1,5-2g/tskg-t, pici kcal deficit mellett.

2017. ápr. 29. 17:01
 2/9 Cortez70 ***** válasza:
Ennyi, ahogy az első is írta. Semmi extra.
2017. ápr. 29. 17:04
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de nekem ez nem ilyen egyértelmű. a kalóriadeficitet még talán értem. bár olvastam olyat is, hogy ha izmot akarok építeni, akkor nem szabad deficitezni. szóval döntsem el, hogy fogyni akarok vagy izmosodni. ebből mi az igazság?
2017. ápr. 29. 17:22
 4/9 Cortez70 ***** válasza:
Az az igazság, hogy kezdők tudnak egy ideig deficitben is izmosodni. Zsirleadashoz meg deficit kell.
2017. ápr. 29. 17:26
 5/9 Cortez70 ***** válasza:
39%
Ja, és trx-szel nem leszel izmos, nokedli terhelést ad. Mondjuk kezdőknek lehet eleinte elég, de gyorsan kinövöd. Rendes sulyzos edzés is kellene.
2017. ápr. 29. 17:28
 6/9 anonim ***** válasza:
38%

Igen TRX nem sok mindenre jó önmagában. Súlyzós edzéstől lehetsz izmosabb de nőként ez sem lesz drasztikus...

Egy darabig fogsz tudni izmosodni kcal deficitben is. Ahhoz hogy zsírt adj le mindenképp kell a deficit ahogy előttem is leírta Cortez.

2017. ápr. 29. 17:32
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! igazából még brutális izomlázam van minden egyes alkalom után, és nem is tudom végigcsinálni a feladatokat, addig minek menjek súlyzózni...

hány kalóriát vigyek be egy nap?

2017. ápr. 29. 17:37
 8/9 Cortez70 ***** válasza:
43%
A kalória az sajnos teljesen egyéni, nem lehet előre belőni. A fehérjére figyelj ahogy írták is, és egyelőre egy kevés szénhidrátot vegyél el a napi kajából.
2017. ápr. 29. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Árulja már el ki pontozott le és miért?
2017. ápr. 29. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!