Étkezés trx mellett?
Elkezdtem teremben edző segítségével trx-ezni, heti kétszer járok. Ezelőtt nem sportoltam, nem csináltam nagyjából semmit. Van itthon futópad, azon sétálok (néha futok) hegymenetnek, de eléggé ritkán. Jó kiegészítés trx mellett? Inkább formásodni szeretnék, vékony alkatom van a hasamon kisebb (nekem inkább nagyobb :D) úszógumival, amitől szeretnék megszabadulni.
Hozzáértőktől kérnék tanácsot trx mellett a kajával és egyéb mozgással kapcsolatban.
Nem készülök versenyre, csak lightosan formásodni szeretnék.
lány/22 éves/50 kiló
Mi a kérdés?
Egyél fehérjét 1,5-2g/tskg-t, pici kcal deficit mellett.
Igen TRX nem sok mindenre jó önmagában. Súlyzós edzéstől lehetsz izmosabb de nőként ez sem lesz drasztikus...
Egy darabig fogsz tudni izmosodni kcal deficitben is. Ahhoz hogy zsírt adj le mindenképp kell a deficit ahogy előttem is leírta Cortez.
köszi a válaszokat! igazából még brutális izomlázam van minden egyes alkalom után, és nem is tudom végigcsinálni a feladatokat, addig minek menjek súlyzózni...
hány kalóriát vigyek be egy nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!