Nem ertem. Mit csinalnak annyira jol? Heti 4szer edzem .2szer labat (guggolok meg kitores).
Az edzéstervet nem értem teljesen, ráadásul rosszul van összerakva. Azt írod, hogy heti négyszer edzel. Minek rakod pl a lábat össze bármivel is? Meg ha jól olvasom, 35 kilóval guggolsz? Az nem sok. Heti négy nap az jó, csak a felosztás nem szerintem. Valahogy minden kevés, hát két gyakorlat nem elég egy izomcsoportra. A lábat meg úgy meg kell tolni, hogy alig bírjál kijönni a teremből, de az nap csak az legyen. Guggolás, feszítés, hajlítás, merev lábas felhúzás, tolás, vádli, két fajta. Rövid pihenő időkkel, nem leállva, koncentrálva. Mindent akkora súllyal, hogy 10 menjen, szabályosan. A végén nyújtás, legalább 10 perc.
Jó elosztás lehet pl: mell-bicepsz, hát-tricepsz, váll, láb. Persze a has, és pihenő napokon aerob, ha lehet 1 óra kb. Ha nem megy az intenzív 1-1,5 óra súlyzós, mert fáradt vagy, savas, akkor a kajánál kell változtatni, a hiányzó tápanyagot pótolni.
kezdőknek nem ajánlanám ezt a kettébontott tervet, konkrétan 4szer edzik le a karjukat mert nem tudnak koncentrálni
inkább csinálj iCF5x5-öt kérdező, az egyszerű és ha nem jön a tömeg akkor kaja
De. Én így edzenék négy napra:
Mell-hát
Váll-fenék (széles terpeszes guggolás, széles lábtoló, lábemelés csigán pl, ide raknék csípőemelést is mondjuk, esetleg jó reggelt gyakorlat, ilyenek.
Bicepsz-tricepsz
Láb
Ennyi. Lehet egyébként improvizálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!