Mit és hogyan kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Hali.A kérdés előtt néhány adat. 16\F 180 cm ~76-78 kg.Na most a problémám az hogy van egy kis pocakom "úszogumim" ha úgy tetszik illetve combban vagyok még vastagabb.Az utóbbi idöben elkezdtem edzegetni de gyorsan azt is mondtam rá hogy mostmár komolyabbra kéne fordítani a dolgot.Két opció jutott eszembe Valamilyen kűzdősport edzés vagy kondi.Annyit szeretnék kérdezni hogy mit kéne csinálnom elősször már egyből elkezdeni tömegnövelni(és az úszógumi az edzésekkel együtt eltünik) vagy elősször ledolgozni kéne mondjuk valamilyen kardió edzéssel illetve diétával előre is köszönöm a válaszokat!:)2017. ápr. 24. 00:38
1/3 Cortez70 válasza:
Egyszerre menjen a sulyzos edzés (heti 3 napos, teljes testes) és mellé heti pár kardio edzés. Kis kalória mínuszban legyél. Ennyi.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ kardiónak megfelel ha heti 3szor ellátogatok thai-box edzésre mostanába az is megtetszett de nem akarok olyan csont vékony lenni mint ők.
2017. ápr. 24. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!