Most akkor mit kéne csinálnom? Azt megköszönném ha valaki felvilágosítana.
1 hete megcsinálok 200 felülést naponta és próbálok minnél több húst enni. De most azt nem tudom hogy fogynom kéne vagy izmosodnom? Vegyek fehérjeport? 180cm 72 kg 17/f
Azt nagyon megköszönném ha valaki felvilágosítana
Mindkettőt, zsír is van rajtad, izom pedig kevés. Döntés kérdése, melyiket akarod előbb. Én szálkásítanék kicsit, hacsak nem megy az nehezen, mert akkor segíthet egy kis izomtöbblet. Kezdőként így is jöhet némi izom az elején.
Hasprést végezz és nem kell 200. Viszont mindenre eddz, heti 3 teljes testes edzés keretében.
Nem kell minél több húst enni, elegendő fehérjét kell enni.
Ha jó az étrended, nem kell fehérjepor.
Szóval egy hete edzeGETSZ, és már várod a kockahasat.
Mesélj még kérlek. :)
Csináld ezt fél évig, és ha semmi változás nincs, gyere vissza.
A felüléstől nem lesz laposabb a hasad. A kocka has a konyhában készül:)
Edzés alatt mit értesz? Az otthoni felülés nagyon kevés. Rendes, konditermi edzésre lenne szükséged, mikor is nagy súlyos gyakorlatok végzel. Emellett pedig oda kell figyelni a kajára is. Kezdetben tudsz egyszerre egy kevés zsirt leadni, és izmosodni, de utána a kettő nem megy együtt. Meglátod, hogy melyikre lesz jobban szükséged. De elsőként szerintem is olvasd el a sárga kapszulát, ahogy a 4-es írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!