Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most akkor mit kéne csinálnom?...

Most akkor mit kéne csinálnom? Azt megköszönném ha valaki felvilágosítana.

Figyelt kérdés

1 hete megcsinálok 200 felülést naponta és próbálok minnél több húst enni. De most azt nem tudom hogy fogynom kéne vagy izmosodnom? Vegyek fehérjeport? 180cm 72 kg 17/f

Azt nagyon megköszönném ha valaki felvilágosítana

[link]

2016. nov. 13. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindkettőt, zsír is van rajtad, izom pedig kevés. Döntés kérdése, melyiket akarod előbb. Én szálkásítanék kicsit, hacsak nem megy az nehezen, mert akkor segíthet egy kis izomtöbblet. Kezdőként így is jöhet némi izom az elején.

Hasprést végezz és nem kell 200. Viszont mindenre eddz, heti 3 teljes testes edzés keretében.

Nem kell minél több húst enni, elegendő fehérjét kell enni.

Ha jó az étrended, nem kell fehérjepor.

2016. nov. 13. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
A felules csak a gerincedet vagja tropara, raadasul 200at turi nem tudsz szabalyosan megcsinalni, napi szinten meg folosleges is. A szalkasitas vagy a tomegeles kozti vonal erosen egyenfuggo, egyet ertek az elozo valaszoloval.
2016. nov. 14. 00:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget...szerintem eljárok úgy 2 naponta futni,eszek minnél több fehérjét...és odafigyelek a szénhidrátra meg edzek úgy 2 naponta kb 1..2 hónapig...vagy ez kevés?
2016. nov. 14. 06:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Kezdetben olvasd el a sarga kapszuka c. konyvet h rendet tegyen a fejedben. Ingyen leltoltheto.
2016. nov. 14. 09:38
 5/8 mannnocska ***** válasza:

Szóval egy hete edzeGETSZ, és már várod a kockahasat.

Mesélj még kérlek. :)

Csináld ezt fél évig, és ha semmi változás nincs, gyere vissza.

2016. nov. 14. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:

A felüléstől nem lesz laposabb a hasad. A kocka has a konyhában készül:)

Edzés alatt mit értesz? Az otthoni felülés nagyon kevés. Rendes, konditermi edzésre lenne szükséged, mikor is nagy súlyos gyakorlatok végzel. Emellett pedig oda kell figyelni a kajára is. Kezdetben tudsz egyszerre egy kevés zsirt leadni, és izmosodni, de utána a kettő nem megy együtt. Meglátod, hogy melyikre lesz jobban szükséged. De elsőként szerintem is olvasd el a sárga kapszulát, ahogy a 4-es írta.

2016. nov. 14. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Sárga kapszula!
2016. nov. 14. 12:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Először is mit akarsz??? Nincs semmi célod, vagy pedig egy olyan dolgot akarsz kivitelezni, ami lehetetlen. A felülés egy hulladék gyakorlat, 200 meg teljesen fölösleges. A képet nem tudom megnézni, de tömegelj, mert ha lefogysz gebe leszel.
2016. nov. 14. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!