Teljesen járatlan vagyok a fehérjeporok témájában, valaki felvilágosítana?
Figyelt kérdés
Egy éve kezdtem kb. edzeni járni, valamennyire látszik rajtam, de elég kis mértékben, nem annyira, amennyire szeretném. Gondolkozom a fehérjeporok használatán, de nem tudom milyet, mennyit vegyek, mikor kell fogyasztani, stb. Költség szempontjából mennyire jönne ki egy napi adag kb? Sok pénzt nem akarok rákölteni, de azért tudok rászánni. Minden nap kell fogyasztani, vagy csak amikor edzek is? Köszönöm a segítséget.2016. okt. 28. 22:03
1/8 anonim válasza:
Egy adag fehérje por 3-4 db tojásnak felel meg. Tejsavót vegyél mind1 milyen márka csak olcsó legyen. Amúgy tejből vonják ki. Ez csak fehérje.
2/8 anonim válasza:
A feherjepor csak por allagu etel aminek magas a feherjetartalma. Tedd rendbe az etkezesed es utana gondolkozhatsz kiegesziton ha szukseges.
3/8 anonim válasza:
MHN vagy puro pro olcsók most. 100-150 Ft egy adag. Minden nap kell inni vagy enni. Úgy képzeld el hogy ledarálsz 100 g csirkemellet. Kb ugyanaz van benne. Kaja fontos ez kiegészítőnek jó tehát nem is feltétlenül kell.
4/8 A kérdező kommentje:
Ez utóbbit hol tudom beszerezni?
2016. okt. 28. 22:26
5/8 anonim válasza:
A kaja mindig jobb mint a tápkieg, egyél sok húst és tojást, meg szénhidrátot is h legyen energia
6/8 A kérdező kommentje:
Tojás bárhogy jó, gondolom, főzve-sütve, akárhogy. Fehérje az megmarad benne, igaz?
2016. okt. 28. 23:01
7/8 anonim válasza:
Persze hogy megmarad, nem párolog el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!