A fehérjeporok okoznak kiszáradást?
Figyelt kérdés
Néha reggel úgy ébredek mintha másnapos lennék, ki vagyok száradva és fáj a fejem és egyre inkább a tejsavófehérjére gyanakszom, mert mindig edzés utáni napon van ez, miután tehérjeturmixot ittam. Nappal még oké, mert sokat iszom, de éjjel nem tudok ugye. Ráadásul reggel amikor iszom az is gyorsan kiürül. Amikor nem használtam porokat nem volt ilyen bajom. Másnak van ilyen tapasztalata?2016. máj. 5. 11:25
1/10 anonim válasza:
Attól lehet, hogy úgy összességében nappal sem iszol eleget. A fehérjétől nem kellene ilyen "tüneteknek" lenni. Ez olyan, mintha egy szelet hústól "kiszáradnál". :) Alapból sokat kell inni. Lehetőleg vizet.
Én éjszaka is szoktam inni 1x, és van, amikor hajnalban is.
3/10 anonim válasza:
Ne idd, lehet, hogy van benne valami amire allergiás vagy. Nekem is volt hasonló, de nem fehérjeporral.
4/10 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a válaszokat
2016. máj. 5. 13:12
6/10 anonim válasza:
3 hagyd már ezt a szarságot hogy allergia max a laktózérzékeny, én is az vagyok és? Kell venni egy izolátumot vagy tojástfehéjét és kész.
7/10 anonim válasza:
Ezt a vaslogikát.
Edzés utáni napon tapasztalod ezt és nem arra gondolsz, hogy az edzéskor kiizzadt vizet nem pótolod vissza...
9/10 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy sok vizet iszom. Éjszaka persze nem.
2016. máj. 5. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!