Hahó! Nem vagyok megelégedve az alakommal, úgy érzem csak sporttal és diétával nem érem el a kívánt hatást! 153 cm és 55 kg vagyok (alacsony és tömzsi)! Szeretnék tanácsot kérni a megfelelő multivitaminok, fehérjeporok, és aminosavak szedéséhez!?
Olyan vitamin nincsen, amitől magasabb leszel, vagy amitől megváltozik a csontozatod alakja.
Eddz, tartsd alacsonyan a testzsírodat, ami ezzel nem tudsz megváltoztatni, azt meg tanuld meg elfgoadni.
Multivitamint nem azért szed az ember, hogy másképp nézzen ki, hanem azért, hogy egészségesebb legyen.
A fehérjepor arra való, hogy ha a sporthoz nem tudsz elég fehérjét bevinni a táplálkozásból, akkor azzal ki tudd egészíteni. De ehhez tudnod kell, ennyi fehérjére van szükséged, és hogy abból mennyit fedez a sima kajálásod. Ezután ki tudod számolni, mennyit kell pótolnod táplálékkiegészítőből.
Az aminók szerintem a te esetedben nem szükségesek. Nagyon profi sportolóknál vagy testépítőknél, akiknek minden gramm kaja ki van mérve és ki van számolva, azoknak talán van értelme szedni ilyesmiket, de egy átlagembernek, aki csak jobban akar kinézni, nem fog semmi különbsége jelenteni.
Fontos, hogy ne higgy a táplálékkiegészítő címkéjén szereplő marhaságoknak, azokat mind marketingesek írják, és semmi közük a valósághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!