Valóban hatékonyak a fehérjeporok? Ti jobban érzitek a fejlődést, ha ezzel egészítitek ki az étrendeteket?
Azért kérdezem, mert nekem pl. rossz tapasztalatom van a fehérjeporokkal. Kb. 10 éve testépítek, de eddig egyetlen olyan készítményt sem sikerült szednem, aki kb. 5 nap alatt ne okozott volna hasmenést, vagy puffadást. Eleinte persze tejsavókoncentrátumokkal próbálkoztam, aztán átálltam izolátumokra, sokféle márkával próbálkoztam, de valahogy mindig az elfogyasztásuk után éreztem hogy mocorog a hasam.
Ezt normál kajával sosem éreztem. Érdekes módon a protein szeleteknél sem érzem. Lehetséges, hogy a folyékony állag miatt van ez a hatás?
Általában 30-40 g port kevertem el, és utána ilyen furcsán telítettnek éreztem magam, inkább rosszul esett. Normál kajával (hús, rizs, zöldség) ilyen sosem fordult elő.
Ugyancsak megtapasztaltam azt is, hogy amíg fehérjeporoztam, napi 2 turmixszal, sok pattanásom volt a hátamon, karomon és baromi büdös volt a testszagom a hónaljamnál. Amióta leálltam a porokkal és csak húst eszem meg sajtot, elmúlt a testszag és nincs egy darab pattanásom sem. Ezt hogy lehet ha elvben ugyanannyi a proteinbevitelem normál kajával is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!