Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Felhúzástól derékfájás?

Felhúzástól derékfájás?

Figyelt kérdés

2 hónapot kihagytam, nem edzettem. Egy darabig csak minden második nap felhúzást, guggolás és fekvenyomást szeretenék végezni, illetve az ezek közötti napokon izoláló gyakorlatokat. Ma volt az első ilyen edzés. 50kg ig raktam a súlyokat, 8 ismétléssel. Ez olyan 3 óra küröl volt. Most már érzem a derekam, nem olyan hatalmas fájdalom, nem fáj ha lehajolok, csak érzem közbe hogy fáj. Picit a hátamat is érzem. A törzsemet szeretném minél jobban megerősíteni, ugyanis párév múlva versenyszerűen szeretnék súlyt emelni.

Normális ez a fájdalom?

2017. ápr. 21. 19:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Meg lehet különböztetni azt a fajta derékfájást ami izonláz, vagy izom fáradtság, ez teljesen normális felhúzás után, illetve azt ami a helytelenül végzett gyakorlat miatt alakul ki. Utóbbi nehezebben is múlik és teljesen más érzés.
2017. ápr. 21. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!