Teljesen kezdőként heti 3-4 edzéssel nagyjából milyen hamar tudok izmot építeni? Kb 1 hónap alatt mekkora izomtömeget?
Milyen tápkiegészítőkre gondolt a kettes?
Illetve a hármas milyen vitaminokra?
fehérjepor, vagy tömegnövelő, mellé kreatin és aminosavak.
szeretnek lepontozni de én bizony 20 kilót szedtem fel 4 hónap alatt, volt egy kiló scitech fehérjém, és 4 kiló sci-mx-omni tömegnövelőm.
mellé persze sok kaja és heti 4szer 1,5 óra edzés. hozzáteszem hogy egy jó edzőpartner, aki megmutatja hogyan lehet szabályosan elvégezni az emeléseket, aranyat ér.
ezt segített tömeget növelni. a tescoban épp le volt értékelve mivel hamarosan lejárt. érdemes ott megnézni.
az biztos hogy tápkieg, fehérje vagy tömegnövelő nélkül nagyon keveset lehet nőni.
Örülök,hogy sikerült 20kg-ot felszedned,amiből 4kg izom,a többi zsír meg víz.👏👏
Minek kéne neki aminosav meg tömegnövelő?Az aminosavak lószart nem érnek,max a BCAA jó SZÁLKÁSÍTÁSKOR,a kérdező meg tömeget akar növelni.A tömegnövelő meg tele van cukor,az ára pedig röhej,amilyem drága.
*Amilyen
Kérdező,állíts össze egy jó étrended,vegyél vitamint,esetleg fehérjét,de ennyi!
Ne kövesd el azt a hibát,hogy felszedsz 15-20 kilót 3-4 hónap alatt,aztán meg szálkásítanod kell,mert egy zsírdisznó lettél,leszálkásítás és ugyanott vagy kb.,ahol elkezdted pár hónappal ezelőtt.Inkább lassan tömegelj,1kg havonta,lehet egy kicsit több,1.5kg,hogy hamarabb jöjjön az erő az alapgyakorlatokhoz.
A tápkieg reklámoknak meg ne dőlj be,nem 2 kib.aszott aminosav fogja befolyásolni a fejlődésed;kaja,pihenés,edzés legyen rendben,próbálj fejlődni a súlyokban(progressive overload) és akkor minden ok lesz.
"az biztos hogy tápkieg, fehérje vagy tömegnövelő nélkül nagyon keveset lehet nőni."
Ez a legnagyobb baromság,amit olvastam,a fejem verem a falba.
édes vagy, lepontozós kis barátom. bizony 47 kilósból felnőttem 72-re, és elárulok egy titkot:
A BCAA, az aminosav. A tömegnövelő pedig részben cukor- mert a test a cukrot zsírrá alakítja, csak mondom.
Különben lehet, hogy fél éve gyúrsz és 5 kilót se nőttél, de lehet hogy rosszul csinálod, kérdezz, ha valami nem tiszta, vagy pontozz, ha neked ennyire futja. Amilyen szép a lelked, annyit nő az izomtömeged.
birka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!