Napi 50 guggolással tényleg lehet ekkora változást elérni 4-5 hónap alatt?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 13:57
4/8 anonim válasza:
Még súlyzós edzéssel se, de ide megmondom, h ez 2 külön ember.
5/8 anonim válasza:
heti 3szor 4x10 guggolás súllyal az már ér valamit
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként az én fenekem nem annyira gáz, mint az első képen lévőé, de elég lapos, és narancsbőrös volt. Kb egy hete elkezdt em minden nap 50-60 guggolást csinálni 8-10 kilós súllyal és mostanra teljesen eltűnt róla a narancsbőr, és egy kicsit kerekebb is. (Nagyon-nagyon kicsit)
2017. ápr. 15. 17:41
7/8 anonim válasza:
Alapvetően az a helyzet,hogy a guggolás elsősorban combgyakorlat.Az,hogy a képen látható változást el lehet-e érni,nem tudom,lehetséges,hogy igen.Függ genetikától is,használt súlytól,és azért nem vagyok benne biztos,hogy a hölgy csak guggolt,és nem csinált más,kifejezetten fenékformáló gyakorlatot.
A lényeg:4-5 öt hónap alatt már szép eredményt lehet elérni,de ne eddz minden nap,heti három intenzív edzés elég lesz,és ne csak guggolj! Kitörést,lábemelést hátrafelé is iktasd be,ezek célzottan fenékre mennek.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2017. ápr. 16. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!