Egy hónap alatt mennyi változást lehet elérni látványra tömegnövelő, intenzív edzéssel?
most határoztam el, hogy bele kezdek a súlyzós edzésbe, mellette eszek rendesen, és tápkiegészítőt is iszok mellette..igazából nem akarok nagy eredményt, 50 kiló vagyok, eddig sehogy se sikerült kilókat felszednem akármennyit ettem, célom a 60 kiló egyelőre és tudom hogy nem egyik napról a másikra fog jönni, sőt nekem talán még nehezebb ilyen génekkel (anyám rendkívül vékony, ő se tud sehogy se hízni)
de azért érdekelne hogy egy hónap múlva látszódik e rajtam minimálisan már izom, szeretném ha a karom vastagabb lenne mert zavar már..igen, már jóval előbb elkellett volna kezdenem gyúrni, de "felvilágosultam" mára és megpróbálok izmot építeni magamra
de ez nem így működik
sok tényező befolyásolja, és te lehet, hogy látsz magadon némi változást 3-4 hét után, de ahhoz, hogy mások szemében is egy izmos, jó kiállású ember legyél, ahhoz évek kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!