Gyengék az ízületeim és ezért nem tudok soha edzeni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok. 17 éves koromban küzdő sportozni kezdtem 3 éven keresztül. A sok feszítő és törő technikáktól a csukló ízületeim eléggé lestrapálódtak. Alapvetően egy vékony srác vagyok vékony csuklókkal. 60 kg vagyok és 183 cm. Jártam kondizni 4 hónapig, mert az elszántságom megvolt hozzá, még ha a leggizdább is voltam mindenki között. Igyekeztem mindig alaposan bemelegíteni és bő 1 hónapig átmozgató edzéstervet végeztem kis súlyokkal. Igyekeztem sokat olvasnia kondi témában, hogy minél kevesebb amatőr hibát kövessek el, ami sérüléshez vezethet. Kértem tanácsot személyesen is a helyes mozdulat végzéshez is és internetet is bújtam ez ügyben. a 4 hónap után a csuklóim ugyan úgy fájtak, mint előtte. Alig bírtam emelni vele és pukli is lett a csuklómnál. 10 fekvőtámaszt nem tudok tenyéren lenyomni, mert elkezd fájni és órákig betarthat. Még ha kicsit megfeszül a csuklóm lefelé, vagy felfelé, akkor is meg tud fájdulni kis időre. Szeretnék az alkatomon változtatni, de ez a probléma nem engedi és a kondit is abbahagytam így akkor 2 éve. Nagyon nehezen hízom és zsír is alig van rajtam. Mit tegyek? Nem akarom az ízületeimet jobban hazavágni, mert elég fiatal vagyok még hozzá, viszont változtatni akarok!2017. ápr. 16. 20:25
11/15 A kérdező kommentje:
A lehető leghamarabb kérek beutalót. A kajálásról tovább fogok olvasni, mert biztos az is segíthet a regenerálódásban. A power ballról hallottam, elgondolkozom rajta. Csuklószorítóból akkor az a kék a jobb féle?
2017. ápr. 17. 08:05
12/15 anonim válasza:
Én nekem gorilla wear van, én az alá nem adom. Ez még 5 év múlva is csuklószorító lesz. Nekem is gurtnim volt ilyen olcsóbb bioteches, meg sciteces de nem véletlen olcsóbbak. Szétmegy hamar.
13/15 anonim válasza:
Egy izuletvedo sem artana, akar tripla dozisban. (1g msm,glukozamin,kondroitin minimum, napi 3 fele osztva) nagyin sokat segithez. (Az egyik leghatasosabb, es szerintem legjobb ar ertek aranyba, a join the rappy with curcuma, ebbol napoi 3x3 sokat segit)
14/15 A kérdező kommentje:
Megfogadom! Köszönöm!
2017. ápr. 18. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!