Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon gyengék az izületeim,...

Nagyon gyengék az izületeim, mindig problémáim vannak. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy a folyton begyulladó alkarom mellett, milyen edzésmódszert alkalmazzak, a fejlődés érdekében? Nagy súlyokra folyamatos fájdalmaim vannak, majd edzésről edzésre rosszabb, és már súly emelés nélkül is elviselhetetlen. Ha pihentetem akkor jobb, természetesen izületvédőket is használok, de bármit teszek, nem gyógyul. Kisebb súlyokkal nincs gond, de ahogy rátérek a nagyobb terhelésre vége. Kis súlyokkal hogy tudnék olyan eredményt elérni a bicepszem edzésére, hogy közel olyan fejlődést érjek el a tömegelés alatt, mint ha nagy súlyt is használnék?
2014. jún. 6. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Több időt kell hagyni a regenerálódásra. Kis súllyal nem lesz izomnövekedés. Kis súly alatt azt értem, amivel már kb 15-20 megy az egyes sorozatokban.
2014. jún. 6. 18:25
 2/8 A kérdező kommentje:
de nem múlik el, egy hónapot kihagytam emiatt, úgy hogy végig izületvédőt szedtem. visszatértem, az elején nem mertem úgy edzeni, csak kis súlyokkal, 15-20 ismétlés, aztán emeltem, 6-8-as ismétlésnél fájt, következő bicepsznél beleedzettem ismét így és vége volt. akármennyit pihentetem visszaújul.
2014. jún. 6. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbálj saját testsúlyos edzést, amíg nem erősödnek meg kellőképp az ízületeid.
2014. jún. 6. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor kénytelen vagy egy ideig kisebb súlyokkal edzeni és majd erősödik az hidd el. És akkor majd tudod emelni is a súlyokat.
2014. jún. 6. 18:37
 5/8 A kérdező kommentje:
lassan másfél éve edzek, nem most kezdtem, de egyszerűen nem tudok rá gyógymódot, de már elegem lett és ezért fordultam másokhoz, hátha...
2014. jún. 6. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos én sem tudok okosabbat mondani.
2014. jún. 6. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
még a gyulladáscsökkentő táplálkozással tehetnél egy 3 hónapos-fél éves próbát.
2014. jún. 6. 19:06
 8/8 davidtamas47 ***** válasza:
Pihentesd 2 hétig ugy hogy nem csinalsz olyan gyakorlatokat, amikhez az alkar izmokat sokat kell hasznalnod és szerezz be egy csomag Arthroxon! Ez egy remek termék a scitectol. Mar tobbszor is hasznaltam, nekem mindig jol bevált.
2014. jún. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!