Van egy Mercedes Benz S500-am (2000) és alábi problémáim vannak vele valami megoldás erre? Többi lent.
Mennyiért vetted mégis? Nézesd át amúgy.
Biztos, hogy baja van. Rosszul nyomni nem lehet neki. Ez az autó egy vadállat. Ennek nyomod és már körbejártad vele a Földet.
Na igen. Sikeresen megvetted a legalját. Másfél millióért jóhogy nem kapsz jó állapotút.
Külsőre milyen? Illetve a belsőtér? Ugyanis előfordulhat, hogy még ha ráköltesz pár százezret és lesz egy tökéletes műszaki állapotú S Mercid, még úgy is jól jársz. Mivel ezeknek az ára 3-4 millió körül van. Viszont márkaszervizbe nem vinném, ott csak lehúznak.
Vidd el mondjuk a Cool Mobil kft-be, Határ úton egy szerviz, vagy Tóth Lajos autószervizbe, Margit utcában van.
Egyik cég, másik egy maszek szaki, ért mindenhez.
Nekem egy 136 lóerős CLK Mercedes-em van, de az megindul 80-ról ha padlógázt nyomok. S500-ban csak anyósülésen és hátul ültem menet közben, de mondom az az autó egy igazi aszfaltszaggató.
Végül is a nehezén fogjuk rá túl vagy, mivel mondtad, hogy megcsináltattad a légrugót. Na az ennek konkrétan a típushibája. Azzal akármit csinálsz, elromlik. Más nem jellemző. Motor-váltó legyen jó aztán kivisz a világból. Apró elektronikai gondok szoktak akadni korukból fakadóan ezeknél, de semmi durva. Én a helyedben nem hagynám veszni azt az autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!