Suzuki rádió probléma? Lehet megoldás?
Figyelt kérdés
Régi Suzuki Swiftem van melybe most vettem egy Tesco Gazdaságos Overmax USB portos autórádiót. Van rajta RCL, antenna csatlakozó és 1 sok lábú izé melyhez tartozik egy átalakító kábel ami 2-é bontja az én Suzukim ezer éves csatlakozáshoz. Viszont a Suzukiban nincsen külön antenna kábel ezért elkezdtem aggódni. A rádió véletlenül nem a fő kötegelő vezetékek között van vagy kell lennie mindenképp egy külön antenna kábelnek is? Pénteken viszem a szerelőmhöz. :/2014. ápr. 22. 18:04
1/5 A kérdező kommentje:
Hahó? :(
2014. ápr. 22. 19:35
2/5 anonim válasza:
Van antenna kábele a swiftnek, méghozzá elég könnyen megtalálható mert kb. 6X vastagabb mint a többi. Ha jól emlékszem vagy fekete vagy kék színű a szigetelése.
3/5 A kérdező kommentje:
És az külön kör alakú lyukba megy bele?
2014. ápr. 22. 19:48
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!