Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Mercedes Benz S500-am...

Van egy Mercedes Benz S500-am (2000) és alábi problémáim vannak vele valami megoldás erre? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ugye van a Mercim és nagyon lassú(elötte egy 166-os Alfám volt és az ment mint a rakéta de az manuális volt ez meg nem) előznöm kellet egy lassú embert mert 90 helyett 80-nal ment és hiába nyomtam padlóig alig gyorsult(hat ezret pörgött) szerintem egy ilyen kocsinak 80-ról nem lassan kéne gyorsulnia.(Eddig nem nagyon nyomtam neki.)

2014. ápr. 23. 19:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Amúgy ebbe is éreztem hogy megyek az ülésbe csak a km/h órán nem láttam hogy nagyon gyorsulna.(persze gyorsult de elég gyengén ugye ezt manuálisba is be lehet rakni utána ki próbáltam hármasba hogy megy de ott meg váltogatott felpörgött 4ig aztán váltott))
2014. ápr. 24. 06:52
 12/23 anonim ***** válasza:
Meg kell indulnia bizony. Mint egy rakétának, úgy kéne mennie. Hát az ismerősömé még menet közben is elkapart kicsit, olyan bivaly erős.
2014. ápr. 24. 13:24
 13/23 A kérdező kommentje:
Ugye 1,5m. ért vettem a kocsit ha motor baja van érdemes cseréni? Esetleg ha sebváltó de így is már kb 500e.ft be van azaz 2 millió ha sebváltó akkor 2,5m ami belefér de nem kis pénzek ezek.
2014. ápr. 24. 13:40
 14/23 A kérdező kommentje:
El mondom az egész történetet de most nem segít csak érdekesség képpen. Megyek a kettesen és ahol lehet előzni ott előzni akartam jöttek szembe ezért kellet egy kicsit nyomi de mivel nem ment ezért a padló-t nyomtam éreztem hogy gyorsul de mire felment a kellő sebeségre hogy meg előzhessem addigra meg ebédeltem volna(80-ról 120-ra). A poén kedvéért egy nagyobb robogó igen robogó ment mögöttem láttam tükörbe hogy jobbra balra megy mint aki gumit melegít mikor előzni akartam nem indult meg hát én indultam majd ő is miközbe előztem el suhant melletem mintha álltam volna. Ezután jött egy tiszta szakasz vissza vettem 80-ra majd manuálisan próbáltam de úgyis mintha automata lett volna.(hármasba raktam és onnan próbáltam gyorsulni)
2014. ápr. 24. 13:50
 15/23 4165 ***** válasza:
Az elmondásod szerint váltóproblémára tippelek.
2014. ápr. 24. 22:29
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem akarok hülyeséget kérdezni de az lehetséges hogy a kuplung tárcsa kopott el?(tudom automata de mégis valamivel ki kel hogy vegye a sebességből).
2014. ápr. 24. 22:49
 17/23 4165 ***** válasza:
Attól függ... Tengelykapcsoló az is, de egy wandler van benne. A váltóolaj működteti. Más elv. Ha rossz benne az olaj, az tönkreteheti. Mindig csinálja vagy egyszeri dolog volt?
2014. ápr. 25. 06:28
 18/23 A kérdező kommentje:
A gyoirsulási prfoblémára gondolsz? Városba kocsikázom ott szerintem jól megye de majd úgyis mennem kel holnap vidékre majd megnézem.(Ez volt az első amúgy)
2014. ápr. 25. 12:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg minél előbb vidd el szervizbe megnézetni. Nehogy késő legyen aztán még nagyobb baja legyen. Azt neked kell eldöntened, hogy megéri-e, mivel ez ilyen triptonic váltó meg minden, hát így simán belekerül 500 ezerbe a szerviz az 100%. Iszonyatos árak vannak ezeknél.
2014. ápr. 25. 18:50
 20/23 A kérdező kommentje:
Figyelj durván 14 éves kocsi minden lehetséges. Már ki jelzi hogy vigyem szervizbe elfogom ha lesz időm. Amúgy annyi hibájáról tudok hogy az ablakmosó folyadék tartály lyukas másról MÉG nem.
2014. ápr. 25. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!