Van egy Mercedes Benz S500-am (2000) és alábi problémáim vannak vele valami megoldás erre? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ugye van a Mercim és nagyon lassú(elötte egy 166-os Alfám volt és az ment mint a rakéta de az manuális volt ez meg nem) előznöm kellet egy lassú embert mert 90 helyett 80-nal ment és hiába nyomtam padlóig alig gyorsult(hat ezret pörgött) szerintem egy ilyen kocsinak 80-ról nem lassan kéne gyorsulnia.(Eddig nem nagyon nyomtam neki.)2014. ápr. 23. 19:36
21/23 anonim válasza:
A Mercedes automata váltók nem használhatók igazán kézi váltásra, mert hiába akarod te meghatározni, hogy melyik sebességben legyen a váltó, az úgy kapcsol ahogy ő akar, de annál a sebességfokozatnál ami kijelöltél neki, nem vált feljebb.
22/23 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm megy a zöld!
2014. máj. 31. 22:50
23/23 A kérdező kommentje:
Megoldódott amúgy. Gyertyát kellet cserélni.
2014. máj. 31. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!