Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sok profitól hallom, hogy egy...

Sok profitól hallom, hogy egy "rendes" izomzat felépítéséhez hosszú évek munkája kell, de én nem így tapasztalom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, fél éve edzek rendszeresen, kajálást betartva minden, most sajnos abba kellett hagynom egy hónapig. Amikor visszatértem a terembe, mindent le tudtam nyomni úgy, mint azelőtt, nem kellett a súlyokat visszább vennem, egyedül a 3-4 napig tartó izomlázat kellett elviselnem, utána ment minden úgy, mint előtte. Akkor nekem jó a genetikám, vagy valamit benézek?
2017. ápr. 11. 18:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
*se egy
2017. ápr. 12. 13:04
 12/21 A kérdező kommentje:
5# Ha 1 hónap kihagyás szerinted ló.asz, akkor pont nem tudnád megállapítani abból, hogy milyen szinten vagyok fél év alatt te IQ betyár. Nehogy szellemi munkába kezdjél, mert bedől a gazdaság.
2017. ápr. 12. 15:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem mit makogsz de tényleg. Szóval én azért nem tudom megállapítani, te hogyan állsz mert szerintem 1 hónap kihagyás nem sok? :D zseniális gondolatmenet. Mindentől eltekintve fél év alatt nem tudsz állni sehogy mert még edzenu se tudsz rendesen csak egy lelkes amatőr vagy hatalmas pofával.
2017. ápr. 12. 18:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Mellesleg azért mondom, hogy 1 hónap nem sok mert mint már mondtam 1 hónapig ha neme edzem semmi nem történik. Ha 1 hónapig pihensz, de rendes kajád van nem fogsz összezuhanni a pitsága és 10 kg izmot ledobni. Csak a fogalmatlan hülyegyerekeknek a mániája, hogy 1 hétig nem edzenek és pszichésen beképzelik hogy össze vannak szakadva az amúgy is nagyon komoly 2kg-os izomzatukból. Minden teliholdkor csirkét áldoznak a katabolizmus démonának tiszteletére és óránként megeszok a mellét, egy pohár bcaa-val.
2017. ápr. 12. 18:23
 15/21 A kérdező kommentje:
Akkor azt nem érted, amit te írtál barátom, ezért mondjuk csöppet sem hibáztatlak :D Takarj innen mert ráhúzlak egy franciarúdra
2017. ápr. 12. 18:23
 16/21 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hány kg izom van rajtam, de mióta csinálom 14 kg-t fogytam, persze helyes étrenddel és erre azért büszke vagyok. Alapvetően ezért kezdtem el, persze most már az izomépítés a cél. Most az 1 hónap alatt rendesen kajáltam, azt nem hagytam el, szóval nincs nagy gond, erre voltam kíváncsi, nem kell leharapni rögtön a másik fejét.
2017. ápr. 12. 18:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Ráhuzol a francia rúdra? Maximum lefranciáznál te kis nyomorék:) sajnálom ha nem érted a magyar nyelvet és nem sikerült értelmezni amit írtam. Ez a baj, hogy ilyen kis senkiháziak lemennek a terembe, sikerült a 2kg-os rózsaszin egykezest felemelni és már egyből jaszkariznak.
2017. ápr. 12. 19:01
 18/21 A kérdező kommentje:

Szájkari :DDD

Ha majd nem úgy beszélsz, mint valami hülye k.va, akkor több hiteled lesz a szememben ember.

2017. ápr. 12. 19:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Minden vágyam elérni hogy ilyen kis senkiháziak szemében legyek akárki is, kézenfekvő.
2017. ápr. 12. 19:13
 20/21 A kérdező kommentje:
Most van ennek értelme?
2017. ápr. 12. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!