Sok profitól hallom, hogy egy "rendes" izomzat felépítéséhez hosszú évek munkája kell, de én nem így tapasztalom. Szerintetek?
Nincs ebben semmi extra. Sokan fél év alatt izmosabbak, mint a többiek évek után. Miért? Fene tudja. Lehet genetika, meg az is, hogy túl sokat képzelnek magukról a majmok és bizony ők vannak "lóf*c" szinten, te meg lekörözted őket normális edzéssel negyed annyi idő alatt :D Bizony, elég sok ilyen van :D
Persze a komolyabban dolgozó, évek óta edző, normális emberektől messze vagy. Ezekhez képest tényleg csak a kezdeti gyors fejlődést látod. A többi bénához képest meg ahogy mondtam, már most jobb vagy. Ennyi. A pávák hiába járnak évek óta ""edzeni"" :-D
Attól még, hogy 6 hónap edzés múlt kevés, számonra az 1 hóban kihagyás de egy orbitális nagy időintervallum. Ha én kihagynék 1 hónapot max kipihenném magam, sehova nem esnék vissza pedig nem fél éve edzem. De hát mindenkinek más az élete neg a céljai.
Amúgy vágom, hogy mostanában már az anyahméhben mindenki testépítő, meg már ovodában koxolnak és mindenki akkora tehetség, hogy 1 év alatt összehozza ami régen 5 év volt, de arcból vissza kéne venni picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!