Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elérhettem közel 8 év alatt a...

Elérhettem közel 8 év alatt a naturál maxomat ha nem vagyok szuper erős?

Figyelt kérdés

Első pár évben elég lazán vettem az edzést (így is fejlődtem), aztán kb olyan 4 éve nagyon intenzíven edzek, és a diétám is nagyon jó (mindent rendes kajából jutattok be).

A külsőmmel nagyon elégedett vagyok, rengeteget változtam, és hasonlóan nézek ki mint pár Youtubeos fitness guru akit naturálnak mondanak (Scott Herrman Zack Deal)

Ennek ellenére nem vagyok igazán erős, a zátlagnál lényegesen jobb de többet is ki lehetne belőle hozni. Pl felhúzni 165 kg-val tudok 5-öt, úgy hogy a következő alkalommal már nem megy bele 5 sem, vagy katonanyomásba 65-be megy bele 5 szintén csak 1 alkalommal.

Ha elérnék egy tisztességesebb erőszintet lehet hogy még tudnék izmot pakolni?

2017. ápr. 9. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rendben, megírom majd, úgyis 1 hónap múlva kezdem majd a diétát, és hát reménykedem én is hogy nem megy el az erőszintem. A legutóbbi diétát nagyon elrontottam, és hát majdnem kezdhettem mindent elölről, de ezúttal figyelek majd nagyon mindenre. :)
2017. ápr. 9. 13:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha ennyire jól nézel ki, dobj már egy képet arc nélkül, szerintem más is kiváncsi lenne! A fiataloknak egy kis motiváció
2017. ápr. 11. 08:45
 13/14 anonim válasza:
Van olyan formád mint Zach Deal? Te jó èg pedig az ipse kokszol. Milyen csuda genetikád van? :D
2017. ápr. 13. 09:30
 14/14 A kérdező kommentje:

A régi formája, régen naturáél volt nézd meg a képeit.

Már végigcsinált pár kúrát, most már nyilván nem nézünk ki megegyezően :D

2017. ápr. 13. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!