Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha naturálban az számít hogy...

Ha naturálban az számít hogy ki milyen erős az alapgyakorlatokban, akkor mi különbség van naturál testépítés és az erőemelés között?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pl.erőemelőként nem kell oldalemelésejet meg ilyeneket csinálnod,illetve nem számít,hogy mennyi a testzsír.Bár a súlycsoportok és a wilks rendszer miatt nagyon is érdemes szálkásnak lenni ott is..
2017. ápr. 8. 18:08
 2/12 Cortez70 ***** válasza:
Testepitesnel a kinézet, jó forma fontos, amit naturalban nagy súlyos edzessel tudsz hozni. De hiába edzel nagy súllyal, ha nincs meg az alap genetika: csontozat, izomtapadás, arányok. Egy erősmelő meg ritkán natural, jóval nagyobb sulyokkal fog tudni edzeni, mint egy natural testépítő.
2017. ápr. 8. 18:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Vannak azért ott is naturálok, pl Alan Thrall, aki szerintem lényegesen erősebb mindenben mint pl az itteni naturál testépítők nagy része, mégis kevésbé néz ki látványosan, pedig nincs olyan magas TZS %-a.
2017. ápr. 8. 18:11
 4/12 Cortez70 ***** válasza:
Genetika. Nyilván van aki szarabb formával is erős.
2017. ápr. 8. 18:22
 5/12 Cortez70 ***** válasza:
Meg hiába gyengébb egy testépítő, ha a vékony ízületekkel, vékony csipovel, jobb izomtapadással jobban néz ki. Ott ez a lényeg, az erőemelő meg legyen erősebb.
2017. ápr. 8. 18:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Megjegyzem Alan Thrall 100 kg és látszódnak a kockák valamennyire a hasán.

Naturálban ennél nem nagyon leszel te nagyobb.

2017. ápr. 8. 20:18
 7/12 A kérdező kommentje:

Honnan veszed hogy 100kg?

Én láttam egy videót ahol könnyű súlyú versenyzőként indult egy erősember versenyen.

Nem tűnik nekem 100kg-nak.

2017. ápr. 8. 20:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Milyen magas Alan Thrall?

Én úgy tudom,az erősemberben nincsenek súlycsoportok

2017. ápr. 8. 20:56
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom de olyan átlagos magasságúnak tűnik.

Én sehol nem láttam infót a magasságáról és súlyáról, de mondom ezt biztos hogy láttam egy videót ahol mondták hogy könnyű súlyban indult egy versenyen.

De ennek ellenére stabilan guggol 200kg fölött.

2017. ápr. 8. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:

2:15-nel mondja

[link]

akár annyinak tűnik akar nem, 100 kg. Szerintem ha eloben latnad azert slgondolkoznal azon mennyire nagy. Internet nem mindig adja at.

2017. ápr. 8. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!