Megéri Omega3-at szedni, ha nem eszek halat? Mekkora különbséget éreztek a szedése és nem-szedése között?
Nem rossz hasonlat, az Omega-3 tényleg olyasmi, mint a motorolaj a kocsiban. És éppen ezért igenis van különbség, hogy szeded vagy sem.
Ezen zsírsavak nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, ugyanis javítja a látást, és az agy- illetve szívműködésre is jótékony hatása van, ha rendszeresen fogyasztjuk.
A testünk magától viszont nem képes az omega-3 előállítására.
Természetesen úton valóban a halakból nyerhetjük ki, de nem mindegy, milyen halat eszünk.. Csak a lazac, a makréla és a tonhal tartalmazza elegendő mennyiségben.
Mivel ezek elég drágák, érdemes táplálékkiegészítőket szedni - nagyon sokféle van a piacon, érdemes megnézni az összetételét mindegyiknek, mielőtt választasz. Szedtem többfélét, nekem az OmegaMarine Forte+ jött be a legjobban - napi 2 kapszulát szedek, és kiegészítve heti 3szori sportolással tényleg sokat javult a közérzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!