Magyar sörök ízében ti éreztek különbséget?
Sziasztok!
Sokat vitatkozunk a baráti társaságban (főleg akkor ha egyvalaki végezte a bevásárlást az összejövetelre...:) hogy melyik magyar sör milyen roszz, vagy jó, melyik "keserű", melyik "poshadt ízű", "túlerjedt", "túl édes" "nem habzik" stb.
Ezzel ellentétben azt olvastam nemrég hogy alig észrevehető eltérések vannak csak a legtöbb magyar kommersz sör ízében (magyar prémium sör ugye nem is igen van...)
Végeznék egy kis közvéleménykutatást, írjátok le hogy mi a véleményetek az általatok eddig kóstolt magyar sörökről!
Itt elsősorban a magyar sörökre szeretnék koncentrálni, a külföldi sörök legyenek import vagy licenc alapján gyártottak nem érdekesek ebből a szempontból.
Nálam a személyes mélypont az Arany Ászok ez az a sör ami még strandon nagy melegben sem csúszott le. A többit viszont szinte egyformának találtam (Soproni 1895, Pécsi sör, Dreher bak- ezek inkább már prémium kategóriásak, még jó hogy jobbak mint a kommersz...)
Magyar sörökből ha berúgni akarsz messze a soproni a legjobb.
Ebédhez Dreher
Szalonnasütéshez-strandoláshoz arany ászok.
A többit csak szükség esetén.
Kicsit több, mint fél éve élek kinn Írországban, el sem hittem eddig milyen szarok az otthoni sörök.
Ma már guinessel főzök is :) Imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!