Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nők! Ti éreztek különbséget a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti éreztek különbséget a között amikor óvszerrel, és amikor óvszer nélkül szexeltek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 11:03
1 2
 1/16 anonim válasza:
hogy real f@sz van bennem
2012. jan. 6. 11:05
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha valakinek kisebb a mérete,akkor sajnos lehet érezni különbséget...
2012. jan. 6. 11:08
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Engem éget.. amikor óvszerrel védekeztünk a barátommal akkor nem tudtunk olyan hosszú együttléteket összehozni.. égetni kezdett egy idő után.. azóta már váltottam gyógyszerre ... de persze ezt csak akkor ajánlom ha megbízol a partneredben .. ő elment vizsgálatra hogy biztos nincs e semmilyen baja.. mert ugye a gyógyszer nem véd a betegségektől...
2012. jan. 6. 11:16
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Hogy azt *****ba ne éreznénk??? Te is érzed, ha valaki gumikesztyűben simogat meg, vagy anélkül.
2012. jan. 6. 11:25
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

Én nem különösebben. Esetleg az aktus elején egy nagyon kicsit, de utána már nem érdekel.

Múltkor volt egy szakadásunk, szétjött az egész óvszer, gyakorlatilag anélkül ment az aktus, és egyikünk se vette észre (sajnos), csak utána csodálkoztunk, amikor megláttuk. (Nem lett baj végül.)

Az óvszer sokkal vékonyabb egy gumikesztyűnél, ez egy nem éppen ideillő hasonlat.

2012. jan. 6. 12:04
 6/16 anonim ***** válasza:

Háááát... én csak minimálisan.

Én azt érzem meg egyből, ha lanyhul a keménység. Bár most, hogy már egy éve szedek lassan fogamzásgátlót, lehet furcsa lenne gumiban.

2012. jan. 6. 12:19
 7/16 pusztulatos póniló ***** válasza:
Gumi és partnerfüggő is a dolog (nálam legalábbis). Max 5-6 alkalom volt, amikor nem éreztem, egyébként szoktam érezni :)
2012. jan. 6. 12:54
 8/16 csokii meov válasza:
Ha óvszer nélkül!Úgy a legjobb.*-*
2012. jan. 6. 15:47
 9/16 anonim ***** válasza:
Én nem igazán éreztem különbséget. 30/F
2012. jan. 6. 16:22
 10/16 anonim válasza:

Nagyon is!

30N

2012. jan. 7. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!