Miért nem elég erős a combizmom?
Figyelt kérdés
Combfeszítő és combhajlító gépen 50 kilóval dolgozok, sokat teniszezem és futok. Mégis, egy mélyebb támadó- vagy guggolóállást nem tudok 1 percig se tartani vagy ha mégis, mert közben pl. törzsgyakorlatokat végzek és jobban ki lehet bírni, akkor le akar szakadni a lábam, ég az izom mint a pokol.
Túl kevés az 50 kiló vagy a funkcionális erősség más lenne? De az pedig a teniszhez is kell eléggé - kissé tanácstalan vagyok, valóban gyenge lenne a combizmom?
2017. márc. 22. 10:24
1/4 anonim válasza:
Hát, nem tudom, hogy mire elég az az 50 kiló, én lábanként szoktam 60-60 kilóval feszítőzni, és nem mondom erősnek a lábam. Guggolás 150kg-ba megy 4 ismétlés, ami átlagos szerintem. Ha tovább akarod bírni a guggolóállást vagy akármi másban akarsz jobb lenni, akkor azt gyakorold, ne pedig mást. Amúgy guggolás, lábtoló szépen megerősít.
2/4 anonim válasza:
Egy egyizületes izolációs géptől nemtudom mit vársz. Ha erős combokat akarsz akkor kezdk el guggolni, ha nem megy valamiért akkor lábtoló.
3/4 A kérdező kommentje:
(elfelejtettem írni, hogy lány vagyok. )
de a tanácsok ugyanúgy érvényesek, köszönöm szépen, megfogadom őket, mentek a zöldek. :)
2017. márc. 22. 13:35
4/4 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor is guggolj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!