Elérhettem közel 8 év alatt a naturál maxomat ha nem vagyok szuper erős?
Első pár évben elég lazán vettem az edzést (így is fejlődtem), aztán kb olyan 4 éve nagyon intenzíven edzek, és a diétám is nagyon jó (mindent rendes kajából jutattok be).
A külsőmmel nagyon elégedett vagyok, rengeteget változtam, és hasonlóan nézek ki mint pár Youtubeos fitness guru akit naturálnak mondanak (Scott Herrman Zack Deal)
Ennek ellenére nem vagyok igazán erős, a zátlagnál lényegesen jobb de többet is ki lehetne belőle hozni. Pl felhúzni 165 kg-val tudok 5-öt, úgy hogy a következő alkalommal már nem megy bele 5 sem, vagy katonanyomásba 65-be megy bele 5 szintén csak 1 alkalommal.
Ha elérnék egy tisztességesebb erőszintet lehet hogy még tudnék izmot pakolni?
De akkor se ha nagyon nagy mértékben növelni tudnám az erőszintemet?
Pl eljutnék arra a szintre hogy 180 kg-ot 5X5 ismétléssel fel tudnék húzni?
Vagy 70 kg katonanyomást 5X5 alkalommal?
Mondjuk az az érdekes hogy pár ilyen ki****ott erős youtubeos fitnessgurunál simán látványosabban nézek ki pl Omar Isufnál.
Azzal elégedett vagyok, csak ez a hülye erőszint nem tetszik annyira...
Bár brutál kalóriatöbbletes diétával meg nem akarom tönkretenni a formát, pedig gondolom az segítene igazán erősebbnek lenni.
5-ös, magas TZS %-od van? Általában az elrejti az izmokat és akkor nem tud olyan látványosan kinézni az ember.
És neked mennyi felhúzás és katonanyomás 5X?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!