Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elérhettem közel 8 év alatt a...

Elérhettem közel 8 év alatt a naturál maxomat ha nem vagyok szuper erős?

Figyelt kérdés

Első pár évben elég lazán vettem az edzést (így is fejlődtem), aztán kb olyan 4 éve nagyon intenzíven edzek, és a diétám is nagyon jó (mindent rendes kajából jutattok be).

A külsőmmel nagyon elégedett vagyok, rengeteget változtam, és hasonlóan nézek ki mint pár Youtubeos fitness guru akit naturálnak mondanak (Scott Herrman Zack Deal)

Ennek ellenére nem vagyok igazán erős, a zátlagnál lényegesen jobb de többet is ki lehetne belőle hozni. Pl felhúzni 165 kg-val tudok 5-öt, úgy hogy a következő alkalommal már nem megy bele 5 sem, vagy katonanyomásba 65-be megy bele 5 szintén csak 1 alkalommal.

Ha elérnék egy tisztességesebb erőszintet lehet hogy még tudnék izmot pakolni?

2017. ápr. 9. 12:24
1 2
 1/14 Cortez70 ***** válasza:
8 év kemény edzés után nem hiszem, hogy tudnál izmosodni, ha a kaja is eddig rendben volt.
2017. ápr. 9. 12:28
 2/14 A kérdező kommentje:

De akkor se ha nagyon nagy mértékben növelni tudnám az erőszintemet?

Pl eljutnék arra a szintre hogy 180 kg-ot 5X5 ismétléssel fel tudnék húzni?

Vagy 70 kg katonanyomást 5X5 alkalommal?

Mondjuk az az érdekes hogy pár ilyen ki****ott erős youtubeos fitnessgurunál simán látványosabban nézek ki pl Omar Isufnál.

2017. ápr. 9. 12:34
 3/14 Cortez70 ***** válasza:
Nem leszel már annyival erősebb, ha eddig nem lettél. Meg örülj annak, hogy jó a forma.
2017. ápr. 9. 12:43
 4/14 A kérdező kommentje:

Azzal elégedett vagyok, csak ez a hülye erőszint nem tetszik annyira...

Bár brutál kalóriatöbbletes diétával meg nem akarom tönkretenni a formát, pedig gondolom az segítene igazán erősebbnek lenni.

2017. ápr. 9. 12:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Hmmm... ez érdekes, én meg sokkal erősebb vagyok annál mint ahogy kinézek. Nálad is ezek szerint, de ha igaz amit leírtál, akkor kinézetbe a közeledbe se érek :D. Én lennék a helyedbe, mert sokan azt se hiszik el hogy egyáltalán edzek, mikor meg lejönnek velem edzeni, akkor meg biztos koxolok, úgyhogy ilyen ez. Szerintem örülj neki, hogy elértél naturálba egy viszonylag jó formát, elvégre a testépítésbe az izom-mennyisége a fontos, nem pedig az erőszint. :)
2017. ápr. 9. 12:49
 6/14 A kérdező kommentje:

5-ös, magas TZS %-od van? Általában az elrejti az izmokat és akkor nem tud olyan látványosan kinézni az ember.

És neked mennyi felhúzás és katonanyomás 5X?

2017. ápr. 9. 12:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem erősebb biztosan tudnál lenni. Az izomtömegedre is lehet még egy minimális hatással, de azért ott látványos fejlődés már valszeg nem lesz. Viszont azért Omar szerintem jóval izmosabb mint Scott Herman:D
2017. ápr. 9. 12:53
 8/14 A kérdező kommentje:
uh lehet őt kb 1-2 éve láttam utoljára de akkor is baromi erős volt, és nem nézett ki túl látványosan :D
2017. ápr. 9. 12:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen elég magas, 20% körül van, úgyhogy most elég dagadt is vagyok, de majdnem 2 éve tömegelek. Emellett vékony-csontú is vagyok, úgyhogy szerintem az is közrejátszik. Amúgy meg a felhúzásom az 180kg 4x, és 200 a maxom, a katonai nyomásom meg most 78kg 5x. :)
2017. ápr. 9. 12:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Az igen, 78X 5 az szerintem butális naturálban, majd ha levékonyítottál írd már meg hogy még mindig megy e :D
2017. ápr. 9. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!