Guggolással kapcsolatos kérdések?
Ez az ízületprobléma gyakori, összességében nem nagy probléma? Valahogy mindig ropogtak, pld. a lábujjaim is, a szüleimnek is ropogott a térdük, amikor leguggoltak pld.
Olvasgattam kérdéseket, egy-két embernek még kicsit kevesebb is volt, de ált. hasonló, vagy 10-15 kgval volt több a guggolás, nem sokkal. De nekem sztem alig menne 40-el, mondjuk meglátom, a lábtolóba se vagyok jó, ott olyan 140 körül nekem már elég a széria (egyszer régebben kondiztam egy hónapot kb). Azért nem szeretem a lábra lévő gyakorlatokat, mert a lábtolónál úgy éreztem, hogy bírnám 180-al is, csak kicsit kevesebbet, esetleg jobban szenvednék, szabálytalanabb stb., de a 80-100 se túl könnyű. Szóval vhogy széles skálán mozog, fekve 55-el tudok, de a 45 már érezhetően könnyű, a 65 meg nehéz. 90t magamra ejteném, de lábtolóba lehet tologatnék 200+-ot is, valószínűbb.
Nem az butaság,"mindenki" többel guggol mint amivel tud fekvenyomni. Az hogy Te nem guggolált így előfordulhat hogy kevesebel tudz. guggolás több mint 1,5x akkora alapesetben.
Az hogy mekkora probléma azt nem lehet tudni az hogy ropog nem feltétlenül jelent rosszat. Ha nem fáj és nem szűnik ezek hatására és nem rosszabodik akkor szerintem nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!