Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Team Suleiman módszerével...

Team Suleiman módszerével kapcsolatos kérdések?

Figyelt kérdés
Szuli azt írja,hogy 3-6 munkasorozatot végeznek egy izomra.Gondolom ezek nagyon nehéz sorozatok,kb.bukásig mehetnek,nem?És tényleg elég lenne mellre,vállra,bicepszre,lábra is 6 sorozat hetente?Vádlit,hasat nem veszem ide,vádlim le van maradra,arra több sorozatot végzek.Köszi a válaszokat!
2017. jan. 25. 19:31
 1/3 anonim válasza:
Én is szuli módszere szerinte edzem, de ez hogy 3-6 munkasorozatot végeznek egy izomra lehet sokféleképpen érteni. Már előző posztjában leírta, hogy az edzésmódszer kb abból áll, hogy izomcsoportonként választasz 1-1 gyakorlatot, pl. mellnél a fekvenyomás. Bemelegítesz könnyű súllyal, 15-20 ismétléssel, aztán olyan súlyra felmész, amibe már csak 6 ismétlés megy, de a 6. már alig.. aztán annyi sorozatot csinálsz amikor már csak 2 ismétlés megy az adott súlyba, a 3. már nem. Én így edzek, már fél éve nagyjából, és nekem bevált.. erőt is "hoz" ez az edzésmódszer, és izomtömeget növelni is. Remélem tudtam segíteni, ha van kérdésed nyugodtan írj priviben..
2017. jan. 25. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
3-6 munkasorozat ugye. Ezt megelőzheti akár 5-6 melegítő/rávezető sorozat is. De ezek sem kőbe vésett szabályok, a legtöbb infót akkor fogod kapni ha elmész hozzá edzeni.
2017. jan. 25. 20:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Hidd el,egy nagy súlyos sorozat sokkal többet ér,mint 4 kissúlyos
2017. jan. 25. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!