Hogyan tudom megoldani a higéniával kapcsolatos problémákat egy edzőteremben ha szégyenlős vagyok?
Pl a zuhanyzást és az átöltözést, ha a legtöbb helyen nincsenek elzárt zuhanyzók/öltözők.
Egyszerűen mások előtt nem megy. Tudom, hogy egyáltalán nem érdekli őket, de akkor sem. Ezek ilyen berögzült dolgok.
aki trent annak meg két hetente... :D
Lassan szokj hozzá,ne erőltesd a dolgot. Én sem szerettem régebben már nem zavar kicsit sem. Lány vagy ?
én se szoktam fürdeni a teremben, és borzasztóan zavart az is ha más nők meztelenül rohangáltak...
viszont ahogy többet edzettem, kicsit jobban megszerettem magam (legalábbis nem undorodom annyira a testemtől :D) a hozzáállásom is megváltozott. most sem szoktam fürdeni minden edzés után, de a múltkor muszáj volt, és kibírtam, nem szenvedtem, nem azt néztem hogy húha meglátnak... (mondjuk melltartó-bugyi levétel és felvételhez elbújtam a wcben és törölközőben mentem át a zuhanyzóhoz :D)
ha te kibírod hazáig (használhatsz nedves törlőkendőt csak a hónaljadra, tarkódra + dezodor és úgyis átöltözöl, nem leszel büdös) akkor zuhanyozz otthon és kész :) aztán egyszer vagy átállsz, vagy nem
kérdező amúgy szűz vagy még? én akkor voltam ilyen szégyenlős mielőtt még nem voltam pasival, aztán ez szépen lassan elmúlt :)
amúgy meg szerintem is erre ez a megoldás hogy edzőcuccba mész és csak a cipőt és zoknit cseréled át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!