Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fél év edzéssel mennyit...

Fél év edzéssel mennyit fejlődhetek kezdőként? Továbbá étrenddel kapcsolatos kérdés

Figyelt kérdés

Üdvözletem. Kérdnék.

24 éves vagyok. 184 centi és 80 kiló. Úgy gondolom ez ideális testsúly lenne, ha izmosabb lennék. Ami nem tetszik az a vékonyabb karom. Ezen akarok javítani. Persze ha már konditerem, akkor minden testrészemet edzem.

Egy haverommal kezdtük el. Ő már "profi" a szakmában, évek óta csinálja és rendesen is ki van gyúrva. Szóval úgy gondolom van egy jó személyi edzőm, ha fogalmazhatok így. Sok új gyakorlatot mutatott, helyes végrehajtással.

Mit gondoltok, fél év alatt milyen eredményt lehet elérni? Voltam már egyszer egyszer 3-3 hónapot, de akkor nem volt "profi" segítségem.

Továbbá: Az étrenddel kapcsolatban kérdeznék. Igazából arról szól, hogy ne együnk mindent össze vissza. Ne zabáljunk hangurgert, üdítőket, ne igyunk alkoholt.

Egyek sok rizst, húst vagy vacsorázzak/reggelizzek sok tojást és egyek/igyak sok tejterméket.

Táplálékkiegészítőnek fehérjeport szoktam inni edzés után.

2017. jan. 30. 16:50
 1/4 anonim válasza:
naturálban önmagadhoz képest sokat, de idegeneknek nem fog feltűnni hogy kondizol, max az ismerőseidnek.
2017. jan. 30. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:

pizza burger gyros bench deadlift squats :D

ehetsz szemétkaját is néha tömegeléskor, nem gáz:) cukrot azrt viszont tényleg likvidálni kell, tejtermékekkel óvatosan, cottage cheese, túró ilyesmi mehet de tejet ne nyakalj

makrókon van a hangsúly, ha azok stimmelnek akkor jó irányba vagy persze törekedj a minél jobb minőségű kajára, rizs,teljes kiörlésű cuccok, hús,tojás meg igazából renteget mindent lehet enni, nem csak csirkerizs 0-24be

2017. jan. 30. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:

1 éve edzek, az első 5 hónapban nem volt jó a kaja. Mióta rendbe raktam nagyon jól fejlődök.

Ezt csak azért mondtam el, hogy én is éreztessem veled az étrend fontosságát. Nagyon mélyen beleástam magam a témába, javaslom tedd te is ezt és jól fogsz haladni.

2017. jan. 30. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
2000 kcal 40%fehérje 35%zsír 25%ch. 183 cm/60kg--->67kg 3 hónap alatt. Évek óta nem edzettem így a "kezdőbónuszzt" megkaptam. :D Most fogom emelni a kajamennyiséget 2300 kcal-ra. Én 2-9ig eszem meg ezt délután két adagban, de ez csak az én hülyeségem. Annyi még az eddigi amúgy is hasznos kommentekhez, hogy a pihenőnapokat szigorúan betartani, aznap súlyzóra goneolni se !
2017. jan. 31. 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!