Az jo ha igy kezdem el az edzest?
Figyelt kérdés
Ugy gondoltam, hogy az elso honapban ido hianyaban meg nem nagyon fogok belekezdeni olyan intenziven az edzesekbe, inkabb ilyen probaidoszaknak mondanam ezt(nyelvvizsgara tanulok azert nkncs idom). Arra gondoltam, hogy csak sajat testsulyos edzeseket uznek kis ismetlesszamban, heti 4x, heti 2-3 futas, es etrendileg meg annyi, hogy semmi cukros stb, tehat egeszsegesen csak nincs kimerve. Szerintetek egy minimalis eredmenyt (itt csak arra celzok, hogy mondjuk egy honap utan tobbet is tudnek-e csinalni egy-egy gyakorlatbol)?2017. ápr. 4. 22:32
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen érezni fogod az eredményt, már 1 hónap után is. Szép lassan kezdd el!
2/4 Cortez70 válasza:
Eredmény így nem sok lesz, de kezdheted így.
3/4 anonim válasza:
valakinek jobb is hogy nem egyből fejest ugrik és edzés,étrend,minden megvan, mert csak besokall és feladja, van akinek a fokozatosság hosszútávon jobb
bár ha a nyelvvizsga miatt van ez, akkor nem tudom mikor fogsz edzeni rendesen, mert egy nyelvvizsga az nem nagy valami, remélem csak kifogásként használtad
4/4 A kérdező kommentje:
Hat most igen nagy valami, de ettol fuggetlenul koszonom a valaszokat mindenkitol. Majus kozepere gondolnam, hogy lenne eleg szabadidom es energiam intenzivebbben belekezdeni
2017. ápr. 5. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!