Változtatnunk kéne vagy jó ez így? (Többi lent)
Figyelt kérdés
2 osztalytrsammal ugy 2 hónapja elkeztünk konditerembe jarni,alkalmankent 1,5-2 órát vagyunk lent.heti 5 alkalommal megyunk kedd láb ,szerda mell, csutortok vall, pentek kar szombat hat.. hetfo vasarnap piheno..mit valtoztassunk? Tudom hogy nem a legjobb ennyi napot egymad utan menni.(Ekezetekert bocsi)2017. ápr. 2. 11:50
11/13 Cortez70 válasza:
A has mehet bárhova, az mindegy. Vallnal a hátsó részt érdemesebb ezen beosztásánál a háthoz tenni.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi szepen😀
2017. ápr. 2. 19:49
13/13 anonim válasza:
Én más hibát nem látok amiket láttam azokat leírtam. Az hogy 4 vagy 5 napos szerintem egyénfüggő hogy melyik jobb. Ha tudtok koncentráltan egy adott izomra edzeni akkor szét lehet szedni egy izomra naponta is ha úgy kényelmes. De Cortez is jót írt. Ahogy nektek jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!