Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mekkorát kéne szorítanom?

Mekkorát kéne szorítanom?

Figyelt kérdés
48 kg-t tudok szorítani. Mennyi számít jónak felnőtt férfinak?

#kéz #szorítás #Tenyér.
2017. márc. 30. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 15 éves vagyok. Suliban mérték a szorítóerőt, külön-külön, jobbal és ballal is 60kg-ot tudtam szorítani. Amikor mértük, nem csináltam felhúzást, kis súlyokkal edzettem, kezdő voltam.

Majd ha a testsúlyom 2,5x-ösével húzok fel, akkor jó lesz a szorításom. És ez szerintem másnál is így van..

2017. márc. 30. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
17 évesen 65-58-at szorítottam. Nem tudom mi számít jónak felnőtteknél, nekünk azt mondták hogy 50 felett már jó. De ez olyan dolog hogy ha nem edzel egyáltalán, vagy ha edzel is de nem olyan gyakorlatokat amik igénybe veszik az alkart akkor nem fogsz erőset szorítani, mert semmi szükséged nincs rá az életedben.
2017. márc. 30. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmi értelme nincs a szorító erőt méricskélni... van egy haverom aki rettentő büszke rá, hogy milyen nagy a szorítása, most kezdett sw-zni velünk és hiába az a fene nagy szorítás 1-2pillanatig, ha 2 perc után már nem tudja megtartani a marka a saját súllyát...

Függeszkedés... na annak van értelme... szorítgatni egy kütyüt semmitmondó adatokért?... na annak nincs.

2017. márc. 31. 05:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 17 evesen volt 63-59 ugy hogy nem edzettem. Amugy szerintem is felesleges ezt mericskelni.
2017. márc. 31. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!