Bicepsz méret? Szerintetek ez mennyire jó és mekkorát érdemes csinálni ami még szép?
Figyelt kérdés
Kor:14
Magasság:174cm
Súly:68kg
Idén nyár elején kezdtem el konditerembe járni most jelenleg 35cm-es bicepszem van.Kevés zsír van a kezemen inkább szálkás.(Tudom hogy nem nagy de a jelenlegi paramétereimhez.)Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2013. nov. 20. 18:05
1/9 Sir Sarcasm válasza:
tisztázzuk ez nem bicepsz, hanem kar méret. A bicepsz csak egy izom ami a kar része, mellette ott van a tricepsz is meg az egyéb dolgok. Tehát helyesen: kar. :)
2/9 anonim válasza:
Ebben nem tudok segíteni, nekem a 60 centis is tetszik!
3/9 anonim válasza:
Egyébként 35 kicsi, de 14 évesen oké!
4/9 A kérdező kommentje:
Elnézést igaza van az első kommentelőnek rosszul fogalmaztam.És talán a kérdésemet is át fogalmaznám szerintetek mekkora kar át mérővel elégedhet meg egy férfi?
2013. nov. 20. 18:43
5/9 anonim válasza:
Akkor már nem átmérő, hanem kerület.
Úgy vagyok vele, hogy minél nagyobb, annál jobb(főleg mivel naturálban nem nagyon mész 45 fölé).
6/9 Dogmatix91 válasza:
Az arány a lényeg, nem a kar kerülete.
7/9 A kérdező kommentje:
És arányba hogy állok szerintetek?
2013. nov. 20. 19:04
8/9 anonim válasza:
14 évesen jó a 35-ös kar, amúgy piskóta. Majd meglátod, hogy mekkora tetszik neked és mekkorát tudsz elérni. Naturálban soha nem leszel nagyon izmos szálkásan.
És nem átmérőt mérsz , hanem kerületet! Nagyon nem mindegy!
9/9 Dogmatix91 válasza:
közelítő átmérőt is mérhet, csak ahhoz hústű kell. :D Arányokat látatlanban egyébként nehéz jósolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!