Mennyi idő lenne kigyúrni magam?
Bevallom, a fenti kérdés elég felületes volt, ezért itt kifejtem bővebben!
Szval 15 éves fiú vagyok, erős testfelépítésű, vastag, erős csontokkal, szval nem a mai anyám aszonny katonája fajta srác... 😂Viszont van egy "kis" túlsúlyom is. 7-8 kg lenne szerintem, akkor már lapos hasam lenne. Most 80 kg vagyok és nincs nagy pocakom, sőt... Szval a lényegre visszatérve, azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő lenne amíg felső testre kigyúrnám magam? Izmos vagyok, de a mellemen annyira nem látszik, vállam se nagy, karom, meg a hátam izmos, ugyanakkor nem széles. Hány hónap munkája lenne kijavítani ezeket? És milyen intezitással? Elsősorban a mellemet akarom megnővelni,
mellkasra gyúrnék másszóval és a hátamat szélesíteném. De szeretnék szép lapos hasat, ami kockás. (Most csak "kezdemények" vannak.)Egyébként 7-8 évig versenyszerűen és eredményesen judoztam.
Köszönöm ha elolvastad, és válaszolsz! 😊😊
Nem, te nem vagy "anyám aszonny katonája fajta srác", de azért a lábedzést kihagynád, ez vicces :D
Egy jó forma években mérendő, nem hónapokban.
Amúgy meg izmos vagy vagy nem?Szerintem utóbbi.Azt írod,izmos vagy,de válladon,melleden nem látszik,a karodon kicsit,a hátad izmos,de ne széles.Ha egy hát izmos,akkor széles,de nem lehet csak a szélességre meg vastagságra edzeni.
Kéne egy rendes edzésterv:Starting Strength,ICF 5x5 stb,egy jó étrend és tömegelni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!