Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak, hogyha képtelen...

Mit csináljak, hogyha képtelen vagyok kigyúrni magam, mert mindig valami visszavet?

Figyelt kérdés

Mindig közbejön valami. Elkezdek edzeni, egy hétig megy, utána beteg leszek 2 hétre, valami felső légúti betegséggel. Utána megint elkezdek edzeni, de 1 hét múlva ízületi gyulladásom lesz a vállamban. Amiatt megint kiesik 2-3 hét. Utána megint elkezdek edzeni, de akkor meg izomlázam lesz egy hétre. Utána meg megint megbetegszek, és így tovább. Egyszerűen nem értem, mindig jön valami, ami visszavet! Mindig! De ha nem gyúrok, akkor bezzeg nincs semmi bajom! De tényleg, hogyha átváltok kockára, akkor bezzeg fél évig még csak egy náthát sem kapok el, meg úgy semmit. De ha edzek, rögtön történik velem valami, mintha valami szándékosan mindig vissza akarna vetni.

Ez mitől lehet? Mit tudnék csinálni ez esetben?

2016. nov. 6. 12:59
 1/5 EZ-M ***** válasza:
Miket szoktál kajálni? Milyen vitamint szedsz? Ízületvédő van e?
2016. nov. 6. 13:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Sok vitamint szoktam szedni. napi 1000 mg C-vitamin,meg még B-vitamin, D-vitamin, magnézium meg kálcium. Ezeket szoktam szedni. Semmiféle ízületvédőm nincs, de nem is gondolkodtam ilyenekben.
2016. nov. 6. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:

1 hétig izomláz..

talán értelmesen kellene elkezdeni, nem pedig beleugrani a közepébe... a válladban is azért lett ízületi gyulladás, mert olyan terhelést adsz a szervezetednek, amire nincs felkészülve...

az edzés első 3-4 hónapjának arról kellene szólnia, hogy kis súllyal felkészíted a szervezetedet arra, hogy csinálsz valamit...

2016. nov. 6. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Amikor a butaság szorgalommal párosul...

Az élet minden területén, de főleg a sportban a FOKOZATOSSÁG és a RENDSZERESSÉG elvét alkalmazva lehet csak hosszú távon sikert elérni.

2016. nov. 6. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Márpedig az 1 hét izomlázról te tehetsz... Finomabban kezd, főleg betegség és kihagyás után.

Bár vannak meglepő dolgok, nekem is volt már kis semmitől több napos izomlázam, de az ember rájön 1-2 alkalom után, hogy újrakezdéskor mire vigyázzon.

A betegségek furák, nem logikusak. Még az a fő tippem, hogy nem is akarsz edzeni és a tudatalattid keresztbe tesz neked. Kivéve, ha túlerőlteted magad, az azért okozhat problémákat s a szervezeted inkább szabotálja az edzést, csak ne sokkold. Ez sem szokott megtörténni, de sokféle ember van.

2016. nov. 6. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!