Miért esztek ennyi fehérjeport, miért nem esztek inkább sajtot:D?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 15:18
11/16 anonim válasza:
Cortez, értem én, hogy nem csak tej alapú fehérjepor van. De én akkor is kényelmesebbnek érzem szilárd kajából bevinni a makrókat.
A másik pedig, hogy nem látom értelmét a fehérjepornak, mert szilárd kajából is belehet vinni a fehérjét. Naturálban pedig elég bőven a 2g/tskg fehérje, ami ugye egy 100kg-os ember esetén 200g, de senki sincs naturalban 100kg zsír nélkül. Zsírmentes tömegre számolva pedig simán meglehet enni a 2g/tskg fehérjét.
Egy jó tulajdonsága van a fehérjepornak, hogy szálkásításkor betudsz vinni fehérjét a szervezetedbe, úgy, hogy alig vittél be kalóriát.
12/16 Cortez70 válasza:
Ezzel egyetértek, csak írtam, hogy van más is, mert nagyon a tejre lett kiélezve a dolog.
14/16 anonim válasza:
Azért, mert olyan buta vagyok, hogy eszembe nem jutott a sajtevés.
Köszi a felvilágosítást. :D
15/16 anonim válasza:
kakaobazzmeg. legalabb olyan amiben max 40% kakao van es a tobbi cukor meg mu vacak?
16/16 anonim válasza:
A "miért zabál mindenki ennyi cukrot" egyáltalán nem annyira égető kérdés amint látod. Sokkal égétőbb a protein por démonizálása és pár hülye helytelen tápkieg használatának rávetítése egy egész sportoló közösségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!