Miert a legjobb ugy guggolni h a suly a nyakon van? Marmint az izom pont ugy megfeszul pl ha a suly t elore teszem. Vagy siman csak a kezembe fogom.
Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 23:20
1/4 anonim válasza:
Nem a legjobb, csak egyeseknek ez a kényelmes...Jól látod a lábad pont ugyanúgy dolgozik, ha a súly a kezedben van, ezért sokkal praktikusabb például úgy guggolni, hogy először bicepszből felemeled a súlyt, tehát mintha rúddal bicepszeznél és a felső helyzetben megtartod, majd így csinálod meg a guggolás sorozatodat, így a bicepszet is megedzed ugyanannyi idő alatt. Én is mindig így csinálom, meg mindenki aki egy kicsit gondolkozik. Nem is értem miért kéne a rúdnak a hátadon lennie. Persze egyéb kar váll gyakorlatokkal is szoktam kombinálni, naptól függően.
2/4 A kérdező kommentje:
Kenyelmes? Sztem nem igazan kenyelmes..mivel naa
2017. márc. 25. 00:57
3/4 anonim válasza:
Talán azért mert így tudod felvenni a legnagyobb súlyt??
Fogj meg a kezedben 140 kilót és próbálj úgy guggolni vele
Jó hülye kérdés
4/4 Cortez70 válasza:
Nagy súlyt már nem tudsz kézben tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!