Patabee kérdése:
Melyik fehérje a legjobb izom tömeg növelésre? Komoly válaszokat ha lehet.
Figyelt kérdés
2017. márc. 19. 14:56
1/11 Cortez70 válasza:
Nincs legjobb. Meg a napi össz kajabevitel számít, nem csak egy tápanyag.
2/11 A kérdező kommentje:
Értem de még is csak van különbség fehérje és fehérje közt..
Pl te edzés után melyiket favorizálod?:)
2017. márc. 19. 15:01
3/11 Cortez70 válasza:
Rengeteg jó van, mivel van kb 600 tápkieg cég és szinte mindnek van jó proteinje. Én ezeket veszem most ha tápkieg kell: biotech isowhey zero, nitro pure whey, scitec 100%whey, mhn whey. Ezek közül bármelyik jó.
4/11 A kérdező kommentje:
Mhn 100% Whey Protein Performance fogok akkor venni:)
Ezen agyaltam már régóta,és mivel látom te is felsoroltad a jó minőségű fehérjék közzé, akkor maradok így e mellett!:)
Köszönöm a segítséget! Megy a zöld kéz:)
2017. márc. 19. 15:25
5/11 A kérdező kommentje:
Vagy te erre gondoltál?
Mhn WHEY GAINER 35
2017. márc. 19. 15:28
6/11 Cortez70 válasza:
Nem. Fehérjét írtam, nem tömegnövelőt. A gainer az tömegnövelő, aminek nagy része szénhidrát.
8/11 Cortez70 válasza:
Kiváló a myprotein is. Anglia legnagyobb tápkieg cége.
9/11 A kérdező kommentje:
Na szóval cortez, most rendeltem meg egy mhn tömegnövelőt, és mellé egy mhn fehérjét is Plusz vitamin packot!
A kérdésem annyi lenne még,hogy nem para ha tömegnövelőt és a fehérjét szedném egyszerre?
Pl reggelre főt tojás teljes kiőrlésű kenyérrel, aztán 3órával később tömegnövelő utána ebéd rizs meg csirkemell, edzés és utána meg fehérje..
Szerinted okés így?:)
2017. márc. 20. 16:59
10/11 Cortez70 válasza:
Nem okés. A tömegnövelő az sok cukrot tartalmaz, max edzés után egyed. Abban van fehérje is. A sima fehérjeport meg reggel nyomjad vagy bármikor napközben, ha nem tudod bevinni sima kajából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!