Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik az eredményesebb edzés?

Melyik az eredményesebb edzés?

Figyelt kérdés

A: 10x10 fekvőtámasz

B adott egy lépcső felső lépcső kezemet 10, egyel lejjebb 10, így le vízszintesen 10 normál fekvőt. utána ugyanígy fel, csak nehezítek mert most a kezem van lent és a lábammal lépkedek felfele, ha nincs meg a 10, akkor valamit többször csinálok, értelemszerűen páratlan jön ki, de törekedek hogy pont 100 meglegyen.

Ha nem fekvőtámaszban akkor fekvenyomásban is lehet így gondolkodni negatív, normál, pozitív 3-4-3

vagy pedig 10 normál fny.

melyik a hatásosabb?

24 F

2017. márc. 24. 18:45
 1/6 Cortez70 ***** válasza:
100%
Egyik sem. Nagy súllyal kell nyomni sima padon. Nincs értelme a dőlt padoknak.
2017. márc. 24. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy valamelyik nagyokos benyögi, hogy egyik sem

én alapból sem nyomhatok fekve a szemem miatt, veszélyeztetett vagyok.

gyengébbek kedvéért A vagy B, nincs egyéb választás

2017. márc. 24. 19:56
 3/6 A kérdező kommentje:

még ezen felül:

nem akarok tömeget növelni, a mostani súlyommal elégedett vagyok

2017. márc. 24. 19:57
 4/6 Cortez70 ***** válasza:
100%
31 éve edzem van némi rálátásom. Durva, hogy segítenék, te meg beszólsz. Amúgy a fekvenyomast te is írtad. Lényeg hogy nem kell szogekkel variálni.
2017. márc. 24. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Te magad beszéltél fekvenyomásról is a kérsésedben kérdező, utánna meg leugatod a másikat, hogy a szemed (?!) miatt nem nyomhatsz fekve? Aki ilyen hülye az minek akar edzeni, csak szétbszod a tested.
2017. márc. 24. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:

bocsi, hogy nem írtam úgy hogy nagy súllyal

ezért nem szeretek menni a terembe se, mert simán nyomom X súllyal és mondják, hogy menne még többel is,

na igen aztán ha leválik a retinám és megvakulok akkor átfogsz kísérni a zebrán?

akkor ha hülyeség a szögeket variálni akkor marad a sima 10x10 es fekvőtámasz,

most nem járok kondiba de ha járok is, 50-60 kiló fölé sosem megyek, nem ér nekem annyit

2017. márc. 24. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!