A tejsavó egészségesebb, mint a tej, túró?
4. !!!
Teljesen át mentetek már ettől a sok hülye reklámtól az agymosáson. Mert csak a mű kaja meg az étrend kiegészitő jó szerintetek. Pedig hidd el ami nem manipulált élelmiszer az hosszú távon jó.
Tudom a reklámok nem ezt mondják, de hát ott mindig az van elő térbe amit a nagy gyártók meg kivánnak , meg akarnak etetni az emberekkel.
De hidd el hogy ami nem mesterséges, nem műkaja az sokkal egészségesebb mint a tápszerrel felfújt , csinált és előállitott moslék.
Én még tudom hogy mi volt régebben amikor a disznó húst, a tejet , a tojást be akarták beszélni hogy milyen káros. Aztán nem sok idő múlva már a mangalica zsir nem is rossz. Most már az is kiderült hogy a tojásba nincs is koleszterin. Sőt már arról is van szó hogy nincs is olyan hogy koleszterin. Mindig az adott lobbi az erősebb , tudják hogy mit kell megetetni az emberekkel. Azt is hidd el a zsir nem olyan káros mint egy pár hülye reklám amit sugall vagy mondd. A házi tej bármily furcsa csak ez az egészséges, nem a műtej amit úgy csinálnak meg. Én is volt mikor bele estem ezekbe a hülyeségekbe. Aztán az lett a vége hogy elhiztam, állandóan éhes voltam, olyan falási rohamok jöttek. Meg mindenféle bajom , betegségem volt.Régen nem ismerték azt hogy tej allergia, csak mióta csinálják ezeket a tartós "tejeket". Azóta mióta vissza tértem a házi készitésű kajákhoz, amit ha tudok magam készitem, semmi bajom nincs. Vissza állt a súlyom is a normálisra. Már évek óta nem voltam még csak megfázva sem, nem fáj semmim, nagyon jól érzem magam. AZóta gyógyszert se kellett szednem, holott azelőtt mindenre azt szedtem. Én megeszem most a süteményt, tortát úgy ahogy van cukrosan, édesen, habosan. Viszont egyszer ettem tükör tojást olajba sütve , úgy megfosatott (sicc) hogy azt hittem nem élem túl. Disznózsirral ha csinálom semmi baj. Csak hát ezzel a töménytelen , gusztustalan reklámmal nem lehet versenyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!