A tejsavó fehérjepor egészségesebb mint a túró? Van különbség?
Figyelt kérdés
2017. febr. 15. 18:17
1/3 anonim válasza:
A szilárd,természetes táplálék mindig jobb egy fokkal,mint a koncentrált élelmiszer,ezért is csak kiegészítő a tejsavó. Nem szabad rá alapozni,csak kiegészítésnek használni,ha pl. nem tudod bevinni a fehérjét teljes mértékben rendes kajával. A turoban lévő kazein lassabban szívódik fel,mint a tejsavó,de engem ez sose érdekelt őszintén szólva.
2/3 anonim válasza:
Sok mindentől függ főleg, hogy hogyan közelítjük meg a kérdést. Laktózérzékenyek számára egyik sem jó. A kettő egyvelege jó esti étkezésnek is. A tejsavó edzés után a legjobb. A zsíros túrót nem kellene fogyasztanod. Azt, hogy melyik az egészségesebb, mint láthatod ezt így nem lehet eldönteni. Mind kettő élelmiszert mondhatjuk tiszta tápanyag ami beilleszthető az étrendbe, ha az alkalmas számunkra.
3/3 anonim válasza:
A tejsavó gyors felszívódású, tulajdonítanak neki mindenféle pozitív tulajdonságot. A sajt/túró gyártásakor visszamaradó tejsavóból nyerik. A sajt/túró pedig a kicsapódó, kazein fehérje, ami lassú felszívódású, és allergén.
Szerintem egyéni tolerancia kérdése, hogy valakinek egészségtelen-e a tejtermék vagy sem. Van aki egy életen át probléma nélkül eszi, issza, másnak mindenféle gondokat okoz.
Szerintem a zsíros túróval sincs gond, a tejzsír jónak tartom, ezért használok vajat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!