Tenyleg olyan nagy baj, ha edzes kozben hangokat adok ki? Nyogesek, a vegen mar a szenvedes hangjai. Akkora gaz ez?
Ma ram szolt egy no a teremben, hogy "biztosan nagyon kinyirhat az edzom, ha ennyire hangosan nyogok a szeriak vegen".
En akkor nem tudom kontrollalni, orulok ha elvegzem a gyakorlatot es beletolok meg 5-ot.
Amugy mast is hallok kemeny edzes alatt nyogni.
Ez most akkora baj?
Nem orditozok meg nem sikitok, csak a nehezseg miatt amit a sulyok valtanak ki egy kis hangot is kiadok magambol.
Ja no vagyok es sulyzos kondigepes sajattestsulyos edzest csinalok.
Nyugtassatok mar meg, hogy ez nem fo bun.
Hát jó magam is nő vagyok és súlyzós edzéseket végzek, bizony előfordul a végén egy kis nyögés. De annyira nem hangos, hogy rám szóljanak. Ha rád szóltak akkor azért mert magad nem veszed észre de hangosan nyögsz.
Nálunk is van egy srác akire már többször szóltak, hogy ne olyan hangosan lihegjen és ha lehet a végén ne kiabálva dobja le a súlyt a földre. Tény, hogy zavaró tud lenni nagyon.
Mekkora gyokerek vagytok edes atyauristen...na ahol ti nyomultok biztos mindenki korbe van rohogve.
Hulye banda..
Nálunk egy edző írta ki, hogy
Sanyi okos (az a pálcikabábu), mert Sanyi nem nyög hangosan, ugyanis OPTIMÁLIS súlyt használ...besírtam a röhögéstől. :D
Optimális súly...a nyögésről meg annyit, hogyha gyorsan fújod ki a levegőt, akkor annak lesz hangja mindenképpen.
Márpedig miért ne fújnád ki gyorsan, amikor a robbanékonyság a célod?
Aki csendben tud edzeni, az csak bénázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!