Hogyan ehetnék szenvedés nélkül? Ez fejleszthető?
Sokszor probáltam ezt az étrendes dolgot , rengeteget olvastam , napi fehérje , ch , zsir meg van . Le diétáztam a felesleget , de mivel nem vagyok egy nagy darab igy abbahagytam miután a derekamrol eltűnt az úszogumi . Ugye igy fogytam karból, mindenből . Szóval elkezdtem a tömegnövelést . Az 5. 6. Étkezésemet ahogy elkezdem enni rögtön öklendezek , szenvedek . Pedig nem az íze a rossz , mert egy fehérje plusz zabpehely nem rossz izű .
Rátaláltam egy videora youtuben , ,,csikkenbrokkoli Stavros modra ,, a pali a csirket a brokkolit meg az olajokat mixeli vizben és issza meg , faarccal . Ez fejleszthető valahogy ? Vagy én vagyok ennyire pöc# ?
Szerintem mindenképp fejleszthető.Nagyon sokan megszenvednek vele, én még csak a 3. hónapnál járok és tömegelés van, de kétszer már visszaöklendeztem egy kis rizst.Mindig keresek új szószt hozzá, vagy zöldséget, amivel ehetőbb.Mondjuk te nyomathatnál a zabpehelybe egy kis mazsolát, úgy könnyebb, abban is elég sok szénhidrát van.
Nem könnyű, le kell tuszkolni, nincs mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!