Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan ehetnék szenvedés...

Hogyan ehetnék szenvedés nélkül? Ez fejleszthető?

Figyelt kérdés

Sokszor probáltam ezt az étrendes dolgot , rengeteget olvastam , napi fehérje , ch , zsir meg van . Le diétáztam a felesleget , de mivel nem vagyok egy nagy darab igy abbahagytam miután a derekamrol eltűnt az úszogumi . Ugye igy fogytam karból, mindenből . Szóval elkezdtem a tömegnövelést . Az 5. 6. Étkezésemet ahogy elkezdem enni rögtön öklendezek , szenvedek . Pedig nem az íze a rossz , mert egy fehérje plusz zabpehely nem rossz izű .

Rátaláltam egy videora youtuben , ,,csikkenbrokkoli Stavros modra ,, a pali a csirket a brokkolit meg az olajokat mixeli vizben és issza meg , faarccal . Ez fejleszthető valahogy ? Vagy én vagyok ennyire pöc# ?

2015. jún. 19. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg zsírból bevinni a kalória plusz egy részét úgy sokkal kevesebbet kell enni nem annyira megterhelő és egészségesebb is mint a rengeteg ch.
2015. jún. 19. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp fejleszthető.Nagyon sokan megszenvednek vele, én még csak a 3. hónapnál járok és tömegelés van, de kétszer már visszaöklendeztem egy kis rizst.Mindig keresek új szószt hozzá, vagy zöldséget, amivel ehetőbb.Mondjuk te nyomathatnál a zabpehelybe egy kis mazsolát, úgy könnyebb, abban is elég sok szénhidrát van.

Nem könnyű, le kell tuszkolni, nincs mese.

2015. jún. 19. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Zabpehelybe mazsola, rizsbe borsó vagy kukorica.
2015. jún. 19. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Fölösleges "letuszkolni" a kaját.Nem vagy te liba,akit tömni kell ...Ha mozog az ember mindenképpen megjön az étvégya.Ez a kényszerevés egészségtelen.
2015. jún. 20. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!