Icf 5x5, csigás letolás helyett másik tricepsz gyakorlat?
Értem, akkor maradok a tricepsznyújtásnál. Még max 10-15kg-ot tudok emelni, mert nem fér több a kézisúlyzóra. Ha már azzal megy a 3x8, akkor áttérek homlokra engedésre, ott tudom pakolgatni a kilókat.
Nem akarok másik kérdést kiírni, ezért megkérdezem itt.
Az baj, ha a döntött törzsű evezést így csinálom?
https://www.youtube.com/watch?v=G8l_8chR5BE
Az icf oldalán úgy mutatja, hogy nem kell ennyire bedőlni és letenni a súlyt a földre.
A programban homlokra engedés van úgy hogy a fejed mögé engeded, tehát nem marad egy helyben a könyököd végig. A weboldalon ha rákkattintasz valóban csigás letolás van, de az csak azért mert az a programot tároló weboldal alapbeállítása a tricep extensionre.
A videóban már a homlokra engedést mondja.
Ami még fontos lehet, hogy az evezésnél annyi a lényeg hogy a hasad és a melled találkozásához kell húznod, olyan szélességű fogással, mint egy szűknyomás, valamint nem rakod le.
Ja és minden egyes nyomásnál (Fekve-, fej fölé,szűk-) meg kell állítani az alsó ponton egy picit. Ez sem olyan triviális, ezért gondoltam akkor már beírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!