Mennyi idö alatt lehet ilyen testfelépítést elérni, ami a videoban is látszik?
2017. márc. 13. 12:35
21/24 Cortez70 válasza:
31 eve edzem, rengeteg teremben voltam már. aki kinézett valahogy az mind koxolt. És mielőtt valaki beírja, hogy honnan tudom, hogy cuccoltak: simán az öltözőben megy a biznisz és ki is dumálják egymás között, hogy ki milyen kúrát nyom éppen és mit tervez még. Meg sok emberrel beszélő viszonyban voltam magam is a nagyobbak közül és senki nem volt naturál. Érdekes. Lehet álmodozni, de akkor is az az igazság, hogy naturálban senki nem lesz nagy tömegű és szálkás. De még egy Angelov formát sem hozol naturálban, pedig ott nincs nagy tömeg.
22/24 A kérdező kommentje:
Èn egyébként láttam ilyen román munkást a vasútállomáson, akinek ilyen volt a testalkata kb.! (napi 5 ezret keresett) Az tuti nem koxolt, mert segghülye volt mint a szar..
2017. márc. 16. 07:23
23/24 anonim válasza:
21. Majd jön mindjárt egy olyan válasz, hogy te csak azért nem lettél nagyobb mert nem tanultál meg edzeni 31 év alatt :)
24/24 Cortez70 válasza:
Nem rólam van szó, nem azt írtam, hogy nálam nem lehet valaki jobb naturalban. :) Azt írtam, hogy aki már egy izmos, száraz formát fel tudott mutatni azok mind cuccoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!