Mennyi idö alatt lehet ilyen testfelépítést elérni, ami a videoban is látszik?
2017. márc. 13. 12:35
11/24 anonim válasza:
Akkor sem lehet elérni naturálban, a közelét sem. Lehet itt ábrándozni. A 0-ról koxal is legalább 2 év.
12/24 Cortez70 válasza:
Te is az én kommentemre reagáltál.
14/24 anonim válasza:
Nem, a kérdezőnek válaszoltam, azt meg elfogadtam, hogy eltér a véleményed.
16/24 anonim válasza:
Akik szerint el lehet érni koksz nélkül mindenféle nagyon izmos testalkatot azok közül senki sem érte még el egyiket sem, vajon miért?
17/24 anonim válasza:
Mert gondolom, itt senki sem csodagenetikájú néger. :)
18/24 anonim válasza:
17. Csak az a gáz, hogy a közelébe se ér senki aki hangoztatja, hogy jó genetikával elérhető, és akik a legközelebb vannak hozzá azok pont azt mondják, hogy nem lehet, vajon kiknek lehet hinni?
Jó persze, lehet azt mondani, hogy "nem mutogatom magam idegeneknek" csak azért lehet gyanítani, hogy hazudik, mert aki ért hozzá és hasznos válaszokat ad az nincsen 50% alatt értékelésbe.
19/24 anonim válasza:
Ha százalékból indulunk ki, volt 86%-os is az én véleményemen, nálatok 83% a legmagasabb. Győztünk, vita lezárva... :D
20/24 anonim válasza:
19. Rendben, hiszek neked, hogy el lehet érni ha csak fel olyan izmos vagy mint a néger :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!